Amplicomms PowerTel M7510 Senioren Mobiele Telefoon

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar complete mobiele telefoon? Dan is de Amplicomms Powertel 7510-3G een goede keuze. De telefoon is uitgerust met een SOS noodknop om ingeval van nood een oproep naar geprogrammeerde nummers te verzenden. Het geluid is extra hard met een beltoonvolume tot +90 dB en een spraakversterking tot +35 dB. Ook kun je de 7510-3G gebruiken in combinatie met je hoortoestellen. Dit maakt de telefoon niet alleen geschikt voor senioren, maar ook voor slechthorenden.

Naast deze kenmerken is de M7510-3G eenvoudig te bedienen dankzij de grote, verlichte toetsen en een duidelijk LCD-scherm met hoge resolutie. Er is geheugen beschikbaar voor maar liefst 500 contacten en heeft drie snelkeuze toetsen waarmee je met één druk op de knop de gewenste persoon kunt bellen. 

Wil je deze mobiele telefoon gebruiken met een luisterhulp of headset voorzien van Bluetooth functionaliteit? Dat kan door het toestel eenvoudig te koppelen. 

Inhoud verpakking

  • 1 x mobiele telefoon
  • 1 x laadstation
  • 1 x adapter
  • 1 x handleiding 
  • 1 x lithium-ion batterij 900mAh

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Specificaties

Categorie:Telefoons
Merk:Amplicomms
Type:Mobiele telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Optie:Camera: 0.3 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Zaklamp
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Simkaart:Standaard
Netwerk:2G en 3G
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Kleur:Zwart

Amplicomms PowerTel M7510 Senioren Mobiele Telefoon

Geschikt voor het 2G en 3G netwerk Extra hard geluid Eenvoudig in gebruik

129,99
89,99
Bespaar nu 40,00