Geemarc DECT Duo 295-2
Geemarc DECT Duo 295-2 voorkant
Geemarc DECT Duo 295-2 achterkant
Geemarc DECT Duo 295-2
Geemarc DECT Duo 295-2 voorkant
Geemarc DECT Duo 295-2 achterkant

Geemarc DECT Telefoon Amplidect 295-2 Duo

De Geemarc Duo 295-2 is een combiset met daarin een basisstation met twee handsets. Het toestel is uitgerust met een extra luid beltoonvolume tot +80 dB en spraakversterking tot +30 dB. Daarbij kun je via de handsets handsfree bellen. 

Overige functies van de Geemarc Duo 295-2 zijn onder andere het antwoordapparaat, grote knoppen, terugbelfunctie en een telefoonboek tot 50 namen en nummers. Wanneer de handset teruggezet wordt op de basis, zal het gesprek automatisch beëindigd worden.

Heb je niet genoeg aan twee handsets? Dan kun je de set eenvoudig uitbreiden tot maximaal 4 handsets. Wanneer een duo set overbodig is kun je de Amplidect 295 ook zonder extra handset aanschaffen. Daarnaast is het mogelijk om een 295 Foto handset te koppelen aan de Amplidect 295 serie.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

  • Advies van HearPlanet: heb je een hogere mate van gehoorverlies of een verminderd zicht? Bestel dan een telefoon uit de Amplidect 595 serie.

Specificaties

Merk:Geemarc
Type:DECT draadloos
Uitvoering:Twee handsets
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +80 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT, PT
Kleur:Wit

Geemarc DECT Telefoon Amplidect 295-2 Duo

Handsfree functie op basis en handset Grote toetsen en display Voorzien van een antwoordapparaat
119,90
104,90
Bespaar nu 15,00