PerfectDry Droogdoos

Er ontstaat altijd een beetje condens in een hoorapparaat doordat de lichaamstemperatuur wat hoger ligt dan de temperatuur van een gehoorapparaat. Met een  droogbox zorgt u ervoor dat het vocht uit het hoortoestel verdwijnt. Dit zorgt voor een langere levensduur en betere geluidskwaliteit van het hoorapparaat.
 

Droog uw hoortoestel dagelijks

We raden u aan om uw hoortoestel dagelijks te drogen in de elektrische droogbox. Door het drogen verlengt u de levensduur van uw hulpmiddel aanzienlijk. Ook verbetert de geluidskwaliteit van uw toestel en is het gezonder voor uw oren. Bovendien verkleint u hiermee de kans op reparaties.
 

Droogbox PerfectDry

De PerfectDry droogbox heeft een droogcyclus van 2 uur en schakelt automatisch uit. De maximale temperatuur die bereikt wordt is 40 ° C (104 ° F). De PerfectDry is handig in gebruik, duurzaam en heeft een onopvallend, modern design.
 

Inclusief handige droogcapsules

Wilt u uw hoortoestel drogen, maar is geen stopcontact voor handen? Of is de ruimte waarin u verblijft erg vochtig? Dan kunt u met de bijgeleverde droogcapsules van PerfectDry alsnog gewoon uw gehoorapparaat drogen.
 

Afmetingen van de PerfectDry droogbox:

Buitenkant: 15.5cm x 7cm x 4.2cm (lxbxh)
Binnenmaat: 14.6cm x 6cm x 4.2cm (lxbxh) 

Specificaties

Merk:PerfectDry
Type:Droogdoos
Toepassing:IHO
Toepassing:AHO met slimtube en dome
Toepassing:AHO met slang en oorstukje
Toepassing:LIHO met dome
Toepassing:LIHO met oorstukje
Functie:Drogen
Functie:Opbergen

PerfectDry Droogdoos

Elektrische droogbox

64,95
49,99
Bespaar nu 14,96