Aftershokz hoofdtelefoons

Voor 15:00 besteldAftershokz koptelefoons zijn de enige draadloze hoofdtelefoons die u optimaal van uw muziek laten genieten zonder u volledig af te sluiten van de omgeving. De Aftershokz hoofdtelefoons werken op basis van beengeleiding. U plaatst de hoofdtelefoon vóór de oren en mini-trillingen zorgen ervoor dat het geluid via de jukbeenderen in het binnenoor terecht komt. Door de open constructie wordt uw gehoor niet afgesloten. Ideaal tijdens het wandelen, fietsen of wanneer u deelneemt aan het verkeer of openbaar vervoer!

Aftershokz Bluez 2  en Trekz

In onze webshop vindt u verschillende typen hoofdtelefoons: de Aftershokz Bluez 2, de Trekz Titanium en de Trekz Air. De Aftershokz Bluez 2S is draadloos en beschikt standaard over zowel Bluetooth als een microfoon. De Aftershokz Trekz is net als de Bluez 2 uitgerust met Bluetooth en microfoon. De Trekz Air is lichter dan de andere twee hoofdtelefoons, waardoor het draagcomfort optimaal is! 

Leverbaar in diverse aansprekende kleuren. Vandaag voor 15:00 besteld? Dan wordt uw Aftershokz koptelefoon vandaag nog verzonden!