Artone Bluetooth neklussen

De Artone 3D Max is een innovatieve neklus voor hoortoesteldragers. De lus wordt om de nek gedragen en verbindt door middel van Bluetooth het hoortoestel of Cochlear Implantaat met uw mobiele telefoon. Met een Artone 3D Max neklus worden alle functies van een bluetooth hoortoestel ook voor u beschikbaar! Denk daarbij aan:

  • Communicatie via de mobiele telefoon, met uw hoortoestel als handsfree-set
  • Luisteren naar televisie, waarbij uw hoortoestel dient als draadloze hoofdtelefoon
  • Luisteren naar muziek en video's vanaf uw smartphone of tablet, rechtstreeks op uw hoortoestel

De Artone 3D Max Bluetooth neklus zorgt voor een versterking van 30 dB.

Vereisten Artone neklussen

De Artone 3D Max neklussen zijn te gebruiken in combinatie met ieder hoortoestel of Cochlear implantaat voorzien van een T-spoel. Uw hoortoestel hoeft dus niet te zijn uitgerust met Bluetooth. Daarvoor dient deze neklus!

Vandaag besteld, morgen in huis

In onze webshop profiteert u van een korte levertijd. Bestelt u de Artone 3D Max op werkdagen voor 15:00, dan wordt uw Bluetooth neklus nog dezelfde dag verzonden. U profiteert al vanaf € 50,- van gratis verzending!

Productaanbod artone

Over Artone Communication Solutions

Artone Communication Solutions is één van de marktleiders wereldwijd op het gebied van innovatieve hooroplossingen. Artone is gespecialiseerd in draadloze hooroplossingen die gebruik maken van Bluetooth technologie. De Artone producten vormen een prima aanvulling op bestaande hooroplossingen en maken voor mensen met een auditieve beperking de dagelijkse communicatie in talrijke situaties gemakkelijker. 

Wilt u meer weten over de Artone producten? Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden uw vragen graag.