Batterijen kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare webshop waar u batterijen kunt kopen tegen een scherpe prijs? HearPlanet voert een ruim assortiment batterijen, waaronder Lithium, Alkaline en oplaadbare batterijen. In onze webshop vindt u batterijen van een hoge kwaliteit van het topmerk Energizer. Wij leveren onder andere de volgende soorten:

Lithium, Alkaline of oplaadbare batterijen?

Kies voor oplaadbare batterijen als u niet steeds nieuwe batterijen wil kopen. Oplaadbare batterijen zijn vooral prettig voor apparaten die in korte tijd veel energie verbruiken en regelmatig nieuwe of volle batterijen vereisen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fotocamera's, elektronisch speelgoed of videocamera's. Een oplaadbare batterij is minder geschikt wanneer u niet voor onverwachte verrassingen wil komen te staan: ze zijn vrij plotseling leeg. Ook als u een apparaat maar weinig gebruikt of wanneer het apparaat weinig energie verbruikt (denk aan afstandsbedieingen of wekkers) kunt u beter kiezen voor alkaline of lithium-batterijen. Lithium-batterijen gaan langer mee een zijn gemiddeld 30% lichter dan alkaline-batterijen.

Uw batterijen worden snel thuisbezorgd

Bestelt u uw batterijen in onze webshop voor 15:00? Dan worden ze nog dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen hebt u ze dus de volgende dag al in huis!

Productaanbod batterijen kopen