Zoekt u een deurbelversterker?

Het is ontzettend vervelend wanneer u verminderd gehoor heeft. Vaak hoort u signalen niet goed meer; de wekker, de telefoon of de deurbel. Gelukkig zijn er goede, effectieve oplossingen. Een deurbelversterker helpt u het signaal van uw deurbel goed te signaleren. Met een heldere flits en een luide toon wordt u geattendeerd op uw deurbel, zodat het u niet ontgaat dat er iemand voor uw deur staat.

Deurbelversterkers van Amplicomms

Onze deurbelversterkers zijn van het merk Amplicomms Ringflash en zijn van zeer goede kwaliteit. De deurbelversterkers beschikken allen over een extra luid signaal, een regelbare geluidssterkte, verschillende oproepmelodieën en lichtflitsen.

Eigenschappen van een deurbelversterker:

  • Heldere flitsen wanneer de deurbel gaat
  • Een duidelijk hoorbare, luide toon
  • Regelbare geluidssterkte
  • Keuze uit verschillende oproepmelodieën en flitsen

Deurbelversterker; ook bruikbaar voor uw telefoon!

De deurbelversterkers van Amplicomms zijn behalve voor uw deurbel ook voor uw telefoon te gebruiken. Ze zijn te gebruiken met de PowerTel-telefoons, maar ook met andere merken (die voorzien zijn van een 3,5mm stekkeraansluiting). Ook kunnen de deurbelversterkers worden aangesloten op het Amplicomms PTV 100 trilkussen. Met een trilkussen onder uw hoofdkussen wordt u ook als u in bed ligt geattendeerd op een telefonische oproep of de deurbel. 

Productaanbod deurbelversterker

Gerelateerde pagina's: