Ear Gear

Langer met doen met uw hoortoestel en een trendy uiterlijk? Dat kan met de beschermhoesjes van Ear Gear. Deze marktleider op het gebied van hoortoestelbescherming biedt een breed assortiment aan beschermingshoesjes in verschillende afmetingen, kleuren en prints.

  • Micro hoortoestelbescherming: Voor hoortoestellen met een maximale lengte van 2,5 cm, kiest u voor de Micro beschermingshoesjes. Deze hoesjes zijn te verkrijgen in beige, grijs, donker bruin en zwart. Daarnaast kunt u voor extra bescherming kiezen tegen verlies door hoortoestelhoesjes te kiezen met koord. Zo raakt u uw hoesjes nooit meer kwijt!
  • Mini Curved hoortoestel-hoesjes: Voor gehoorapparaten met een lengte tussen 2,5 cm en 3,2 cm, kiest u voor de Mini Curved hoesjes. Deze hoesjes zijn ook te verkrijgen in trendy kleuren als blauw en roze, maar ook met legerprint of een vrolijk oranjerode print. U kunt ook bij de Mini Curved serie kiezen voor hoesjes met of zonder koord.
  • Original hoortoestel-hoesjes: De Ear Gear Original is gemaakt voor hoortoestellen met een lengte van 3,18 tot 5,08 cm. Deze hoesjes zijn in dezelfde kleuren en prints te verkrijgen als de Mini Curved en zijn eveneens met of zonder koord.
  • Cochlear hoortoestelbescherming: De Cochlear hoesjes zijn geschikt voor cochleair implantaten (CI). Deze uiterst gevoelige hoortoestellen worden door de hoesjes optimaal beschermd vanwege het waterafstotende spandex materiaal.
  • FM gehoorapparaat-hoesjes: De FM-hoesjes zijn een variatie op de Ear Gear Original hoesjes, maar zijn ook geschikt voor toestellen met een FM boot. De hoesjes passen om gehoorapparaten met een lengte tussen 5,08 en 7,62 cm. Ook deze hoesjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en prints.

Productaanbod eargear


Sorteer op:

De hoesjes van EarGear houden uw hoortoestel langer goed

Met de hoesjes van Ear Gear bent u ervan verzekerd dat uw hoortoestellen langer mee zullen gaan. Door het gebruik van uniek waterafstotend materiaal zorgen de hoesjes van Ear Gear ervoor dat schadelijke invloeden van zweet, vocht en vuil worden beperkt tot een minimum waardoor slijtage wordt tegengegaan. Daarnaast hoeft u met de hoesjes niet langer een kleurloos apparaat je te dragen, maar heeft u de mogelijkheid te kiezen voor hippe, trendy kleuren.