Goedkope oordopjes

Oordoppen beschermen uw gehoor en zorgen dat u niet ongemerkt een gehoorbeschadiging oploopt. In onze webshop vindt u een groot assortiment oordoppen. Goedkope oordopjes, oordopjes voor festivals, zwemmen, vliegen of slapen.

Onze goedkope oordopjes zijn van het merk Alpine. Alpine kenmerkt zich door het zachte materiaal en het unieke filtersysteem. Met de goedkope oordopjes van Alpine filtert u de harde geluiden weg, maar hoort u wel de geluiden die er toe doen. Bij oordoppen voor het slapen hoort u bijvoorbeeld geen gesnurk of omgevingsgeluiden, maar wel de bel of de wekker.

Ook vindt u bij ons goedkope oorspeentjes. Een oorspeentje is een slangetje met een klein olijfvormig speentje. Het speentje plaatst u in uw oor en het slangetje maakt u achter uw hoortoestel vast. 

Productaanbod goedkope oordopjes


Sorteer op:

Waarom bestelt u goedkope oordopjes bij HearPlanet?

HearPlanet is een groothandel die levert aan zowel particulieren als audiciens. Ons assortiment bestaat onder andere uit gehoorbescherming, batterijen voor gehoorapparaten en reinigingsmiddelen voor gehoorapparaten.

In onze webshop vindt u goedkope oordopjes voor 12,95. Bestelt u voor 50,- dan wordt uw bestelling gratis thuis gestuurd. Wij hebben alle producten op voorraad. Daardoor kunt u al binnen 1 á 2 dagen uw bestelling thuis verwachten. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij één van de 100 aangesloten audiciens. Plaatst u voor 15:00 uur uw opdracht. Dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden!