Alles om uw hoorapparaat te reinigen: Hearplanet!

Uw hoortoestel moet regelmatig worden schoongemaakt. Zo blijft de geluidskwaliteit prima en heeft het toestel een langere levensduur. Er zijn diverse oplossingen voor het grondig reinigen van uw hoorapparaat. Bij Hearplanet treft u een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen en accessoires aan. Kijk maar eens rond in onze webshop. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag!

Doeltreffende manieren om uw hoorapparaat te reinigen

Een breed scala aan producten helpt u bij de verzorging van uw gehoorapparaat. Ziet u door de bomen het bos niet meer? We zetten een aantal dingen voor u op een rij:

  • Elektrisch reinigen en drogen: dit doet u in een droogbox. Hierin zit een UV-C lamp die uw hoorapparaat desinfecteert én uw apparaat wordt direct gedroogd.  Een zeer makkelijke en natuurlijke manier.
  • Reinigingsspray: hiermee doodt u bacteriën en schimmels effectief. Er zijn ook sprays met een borsteltje erbij om ook bij de moeilijk bereikbare plekken te kunnen komen.
  • Reinigingsdoekjes: handige vochtige schoonmaakdoekjes om uw gehoorapparaat snel mee schoon te maken.
  • Reinigingstabletten: deze lost u op in water om daar vervolgens uw gehoorapparaat (zonder batterijen) in onder te dompelen.
  • Borsteltjes en flos: om de geluidsslangen goed schoon te kunnen maken.

Naast middelen om uw hoorapparaat te reinigen vindt u bij Hearplanet echt alles voor uw gehoor. Van de perfect dry lux droogdoos tot batterijen voor uw gehoorapparaat en van gehoorversterkers tot weksystemen.

Productaanbod hoorapparaat reinigen


Sorteer op:

Middelen om uw hoorapparaat te reinigen morgen in huis!

Zit u verlegen om reinigingsmiddelen voor uw hoortoestel? Dan hoeft u niet lang te wachten op nieuwe voorraad! Bestelt u voor 15 uur dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde werkdag.