Oordopjes online bestellen bij Hearplanet

Oordopjes zijn in veel situaties onmisbaar. Ze beschermen uw gehoor.  Of dit nu tegen lawaai is, tegen water of tegen de drukverschillen in het vliegtuig. Voor elke toepassing bestaan speciale oordopjes. Bij Hearplanet bestelt u eenvoudig online uw oordopjes. Kijk maar eens rond in onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag op weg!

Oordopjes bestellen die geschikt zijn voor de situatie

Er zijn veel soorten oordopjes verkrijgbaar. Welke oordopjes zijn nu geschikt voor u? Onze tip: kies op basis van de situatie waar u ze voor gaat gebruiken. U heeft keuze uit:

Uiteraard dempen alle oordopjes het geluid enigszins. Maar ze zijn gefinetuned voor de situatie. De speciale filters zorgen  hiervoor. Zo regelen de oordopjes voor vliegreizen de druk op uw oren. De oordopjes tegen harde muziek beschermen uw oren terwijl u toch optimaal kunt genieten van de muziek. 

Productaanbod oordopjes bestellen


Sorteer op:

Oordopjes bestellen bij Hearplanet: voor 15 uur besteld – morgen in huis

U kunt de oordopjes bestellen met een simpele klik op de knop. Besteld u ze voor 15.00 u. dan doen we ze dezelfde werkdag nog op de post. U kunt dus snel genieten van de bescherming van uw oordopjes. Wist u dat wij alle Alpine oordoppen gratis verzenden? Ook alle bestellingen vanaf 50 euro verzenden we gratis. We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe oordoppen!