Ringleiding kopen: goed het geluid van uw tv of radio horen

Wilt u een ringleiding kopen? Een ringleidingversterker zorgt ervoor dat slechthorenden met een gehoorapparaat geen last hebben van storende omgevingsgeluiden. Dankzij de ringleiding kunt u goed het geluid van bijvoorbeeld de televisie, radio en telefoon beluisteren. Een ringleiding kopen doet u vaak als u veel in een lawaaiige omgeving bent, zoals in college- en vergaderzalen, maar u kunt hem uiteraard ook thuis gebruiken.

Thuis een ringleidingversterker gebruiken

U kunt voor thuis een ringleiding kopen, waarbij een lus op de grond of op een plint wordt gelegd (de inductielus). Hiervan ziet u niet veel meer dan een snoer langs de plint. Een hoorapparaat of cochlear is doorgaans standaard voorzien van een ingebouwde ringleidingstand, die geactiveerd wordt door hem op de T-stand of MT-stand te zetten. Daarna kunt u bijvoorbeeld de televisie, stereo-installatie en telefoon aansluiten op de ringleidingversterker en het geluid op uw gehoorapparaat te beluisteren. Met een ringleidingversterker kunt u het geluid aan en uit zetten, maar ook de toon en volume regelen. Zo kunt u audiosignalen beluisteren op een door uw gewenste volume. 

Alle artikelen die u nodig heeft bij het kopen van een ringleiding, vindt u in onze webshop.

Productaanbod ringleiding kopen

Ringleiding kopen voor thuis

Een ringleiding voor thuis zorgt ervoor dat u ook in de omgeving van uw eigen huis gebruik kunt maken van uw hoortoestel. Het zorgt ervoor dat u draadloos in verbinding kunt staan met bijvoorbeeld uw tv, radio, dvd-speler of een microfoon. Het is dan niet nodig het volume op te voeren. Een ringleiding kan worden gebruikt met alle hoortoestellen met een T-stand.