Ringleiding voor thuis

Met een ringleiding voor thuis maakt u televisiekijken en luisteren naar muziek of radio weer plezierig. Een ringleiding voor thuis bestaat uit een versterker in combinatie met een inductielus (een draad die op de grond wordt aangelegd). Binnen deze lus kunt u met uw gehoorapparaat luisteren naar het geluidssignaal van bijvoorbeeld uw tv, radio, dvd-speler of een microfoon. Hierdoor kunt u thuis draadloos in verbinding staan met uw televisie of radio en is het niet nodig het volume op te voeren.

Een ringleiding voor thuis is te gebruiken met alle hoortoestellen die voorzien zijn van een T-stand. Op sommige hoortoestellen moet deze stand worden voorgeprogrammeerd. Is dat nog niet gebeurd? Vraag ernaar bij uw audicien, want een T-stand is onmisbaar voor hoortoestelgebruikers. Ook in veel openbare gebouwen, zoals schouwburgen en kerken, kunt u tegenwoordig gebruik maken van een ringleiding. Een ringleiding helpt u alles goed te volgen, zonder dat u last heeft van hinderlijke omgevingsgeluiden.

Productaanbod ringleiding voor thuis

Ringleiding aanleggen

Een ringleiding voor slechthorenden en senioren kunt u eenvoudig zelf aanleggen. In onze webshop vindt u alle benodigde producten waaronder ringleidingversterkers, audiokabels, onderleggers en natuurlijk de inductielus. Binnen de inductielus, die bijvoorbeeld rondom de zithoek kan worden aangelegd en ook onder uw vloerbedekking kan liggen, ontstaat een magnetisch veld. Daarbinnen kunt u door middel van uw hoortoestel met T-stand gebruik maken van de inductielus. Daardoor kunt u thuis draadloos in verbinding staan met bijvoorbeeld uw radio of televisie.

Luistersystemen en gehoorversterkers

HearPlanet levert allerlei hulpmiddelen voor slechthorenden en voor senioren wiens gehoor achteruit gaat. Gehoorondersteunende producten maken het leven met een auditieve beperking een stukje gemakkelijker. Misschien bent u ook geïnteresseerd in de verschillende luistersystemen en gehoorversterkers die u kunnen helpen bij het tv-kijken of radio-luisteren. In onze webshop kunt u bovendien terecht voor bijvoorbeeld deurbelversterkers en telefoonversterkers.