Seniorentelefoon: telefoon voor ouderen

Een seniorentelefoon is specifiek afgestemd op ouderen met verminderd zicht en/of slechthorenden.  Eén van de speciale aanpassingen aan een mobiel voor senioren is dat ze eenvoudig in het gebruik zijn doordat ze beschikken over grote toetsen en een helder en groot display. Daarom is het gebruiksgemak van een seniorentelefoon aanzienlijk hoger dan een ‘normale’ gsm of dect-telefoon.

Seniorentelefoon voor slechthorenden

In onze webshop vindt u ook speciale seniorentelefoons voor slechthorenden. Zo zijn er seniorentelefoons die met én zonder hoorapparaat gebruikt kunnen worden. Senioren kunnen deze telefoon ook gebruiken zonder dat het gehoorapparaat in hebben, omdat de seniorentelefoon beschikt over een extra luide beltoon en volume in de hoorn. Ook hebben we seniorentelefoons in het assortiment die gebruik maken van een lichtsignaal als de telefoon overgaat. Naast de luide beltoon wordt u gealarmeerd met lichtsignalen.

Bekijk onze seniorentelefoons

Hieronder vindt u ons aanbod met DECT-telefoons voor ouderen, senioren gsm’s en snoergebonden seniorentelefoons.

Productaanbod seniorentelefoon


Sorteer op:

Seniorentelefoons in combinatie met een gehoorapparaat

De telefoons voor ouderen in ons assortiment zijn geschikt in combinatie met een gehoorapparaat.  Veel senioren lopen namelijk tegen het probleem aan dat hun hoorapparaat een sterke fluittoon laat horen als ze hun oor tegen de hoor aan houden. Veel ouderen gebruiken daardoor geen hoorapparaat tijdens het telefoneren, wat lastig kan zijn bij gehoorverlies. Een speciale (dect-)seniorentelefoon verhelpt dit probleem. Hierdoor kunt u comfortabel telefoneren.

Ook de senioren gsm’s in deze webshop zijn specifiek ontworpen om gebruikt te kunnen worden met de T-stand van het hoortoestel. Hierdoor kunt u probleemloos bellen met een senioren gsm zonder dat u last heeft van een pieptoon, storingen of verlies in geluidskwaliteit.