Bescherm u oren tegen water met zwem oordopjes

Bent u op zoek naar oordopjes voor zwemmen? Dan bent u bij Hearplanet op het juiste adres. Bij ons vindt u alle soorten gehoorbescherming en dus ook zwemoordopjes! De oordopjes zijn een uitkomst voor mensen met een gevoelige gehoorgang. Zwemwater kan in de oren blijven zitten en soms zelfs oorontstekingen veroorzaken. Door het gebruik van de oordopjes blijft het water buiten en zijn uw oren beschermd.

Zwemoordopjes ook geschikt bij buisjes

Vooral kinderen hebben nog al eens buisjes in hun oren. Dan mag er absoluut geen water in de oren komen. Dit zou een belemmering kunnen zijn voor het volgen van zwemlessen, deelname aan een zwemfeestje en waterpret bij warm weer. Gelukkig bestaan er zwem oordopjes! Bij Hearplanet bieden we oordopjes aan die uitermate geschikt zijn voor kinderen en de oren waterdicht afsluiten. Uw kinderen kunnen dus gewoon blijven meedoen en doorgaan met hun activiteiten. Wacht niet langer, bestel ze vandaag nog. Alle bestellingen die voor 15.00 u. bij ons binnen zijn versturen wij gegarandeerd dezelfde dag nog. U hoeft er dus niet lang op te wachten!

Productaanbod zwemoordopjes

Hearplanet voor ál uw hoorproducten

Naast zwem oordopjes biedt Hearplanet nog veel andere producten voor uw gehoor of gehoorbescherming. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld oordopjes tegen snurken, gehoorbescherming voor de schietsport, oordopjes voor in het vliegtuig en slaap oordoppen. Kijk maar eens in onze webwinkel voor ons complete aanbod.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!