Alpine gehoorbescherming

Alpine is één van de marktleiders in producten voor gehoorbescherming, waardoor gehoorschade wordt voorkomen. Alpine Hearing Protection produceert oordoppen en oorkappen met een uniek filtersysteem waardoor de meest geschikte demping per situatie wordt bepaald.

Het belang van Alpine oordopjes

Gehoorbescherming krijgt steeds meer aandacht en dat is een goed teken. Goede gehoorbescherming is namelijk van groot belang om schade door harde geluiden te voorkomen. Het belang van goede oordoppen wordt vaak onderschat. Tijdens het zwemmen, vliegen maar ook tijdens optredens, feesten en festivals is goede gehoorbescherming essentieel. Alpine oordoppen en oorkappen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, voor elke gelegenheid zijn er geschikte Alpine oordoppen verkrijgbaar.

Gehoorbescherming voor elke situatie

Afhankelijk van de omgeving of de geluiden waartegen je oren beschermd moeten worden, kies je de meest geschikte oordopjes of oorkappen. De volgende oordoppen zijn te verkrijgen:

  • Alpine PartyPlug: uitermate geschikt voor bescherming tegen harde muziek in het uitgaansleven. Te hard geluid wordt gedempt, maar de muziekbeleving en communicatie met anderen verandert niet. Zo worden uw oren beschermd, maar geniet u toch volop van alles wat er om u heen gebeurt.
  • Alpine WorkSafe: Hebt u behoefte aan bescherming tegen geluiden afkomstig van werktuigen tijdens uw werk of het klussen in huis? Dan zijn de Alpine WorkSafe oordoppen voor u de beste keus. Uw gehoor wordt beschermd tegen harde geluiden, maar communiceren blijft goed mogelijk.
  • Alpine SleepSoft: Naast de bescherming tegen harde geluiden biedt Alpine ook oordoppen om geluid te dempen om bijvoorbeeld lekker te kunnen slapen. Hebt u last van lawaaiige buren of een snurkende partner? Met de Alpine SleepSoft oordopjes bent u verzekerd van een goede nachtrust. Door de unieke filters worden de hinderlijke geluiden gedempt, maar zijn belangrijke geluiden van bijvoorbeeld de bel, een huilende baby of de wekker nog wel hoorbaar.
  • Alpine Swimsafe: Voor gehoorbescherming tijdens het zwemmen heeft Alpine de SwimSafe oordoppen. Deze oordopjes zijn gemaakt van een zacht thermoplastisch materiaal. Dit houdt in dat lichaamswarmte ervoor zorgt dat de oordoppen zich optimaal aanpassen aan de vorm van uw oor waardoor water niet naar binnen kan lopen.
  • Alpine FlyFit: Naast oordopjes met een beschermende functie, biedt Alpine ook oordoppen die het comfort verhogen. Met de Alpine FlyFit hebt u niet langer last van drukverschillen tijdens het vliegen. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat ze prettig in uw oor zitten. Zo kunt u relaxed reizen en komt u uitgerust op uw bestemming aan.
  • Alpine Pluggies Kids:Voor de gehoorbescherming van kinderen heeft Alpine de Pluggies Kids. Deze kleiner uitgevoerde oordopjes zijn uitermate geschikt om harde en hinderlijke geluiden voor kinderen te dempen, waardoor hun omgeving wat rustiger wordt.

Productaanbod Alpine gehoorbescherming

Alpine: altijd een goede keuze

Met de juiste Alpine gehoorbescherming bent u er zeker van dat u uw gehoor beschermt en gehoorschade voorkomt. Door het hoge draagcomfort zult u geen hinder ondervinden, temeer omdat het zachte materiaal zich aanpast aan uw gehoorgang. Daarnaast zijn de oordopjes nauwelijks zichtbaar in het oor en gaan ze lang mee. Oordopjes van Alpine zijn daarom altijd een goede keus voor gehoorbescherming! Oordoppen worden ook wel earplugs genoemd.