Aftershokz Aeropex Cosmic Black
Aftershokz Aeropex Cosmic Black sport
Aftershokz Aeropex Cosmic Black
Aftershokz Aeropex Cosmic Black sport

Aftershokz Aeropex Cosmic Black Tweede Kans

De nieuwe AfterShokz Aeropex beschikt over nieuwste botgeleidings- en geluidstechnologie. Met verhoogde audiokwaliteit en minimalistisch design, maakt de koptelefoon het mogelijk om muziek te luisteren zonder dat je oren worden afgesloten. In de Aeropex is de speaker 30 graden gekanteld tegen het gezicht. Dit zorgt voor meer bas en minder vibratie. Daarnaast is deze koptelefoon voorzien van de nieuwste Bluetooth versie, waarmee hij zich direct onderscheid van zijn oudere broers. Dankzij het uiterst flexibele materiaal en een gewicht van slechts 26 gram heeft hij een uiterst comfortabel draagcomfort. De nieuwe Aeropex is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

AfterShokz Aeropex

  • Licht van gewicht
  • Verbeterd geluid
  • Ingebouwde microfoon
  • Zweet- en waterbestendig, IP67 certificering
  • Bluetooth versie: v 5.0
  • Frequentiebereik: 20 Hz - 20 KHz
  • Batterijduur: 8 uur
  • Laadtijd: <2 uur
  • Draadloos bereik van 10 meter
  • Gewicht: 26 gram

Koptelefoons

AfterShokz levert vederlichte koptelefoons die werken op basis van bone conduction oftewel botgeleiding. Het grote voordeel van deze koptelefoon is dat je oren vrij blijven, zodat je tijdens het luisteren van je favoriete muziek of het bellen met je vrienden veilig in contact blijft met je omgeving.

Zo geniet je tijdens het sporten van een volle sound op een veilige manier en kun je ook nog een gesprek voeren met je trainingsmaatje.

Bone conduction

Wat is bone conduction? Bone conduction of botgeleiding is een innovatieve technologie waarbij het geluid niet op de klassieke manier via de oorschelp haar weg naar het binnenoor vindt, maar via de jukbeenderen. Kleine vibraties worden via het jukbeen naar het trommelvlies getransporteerd. Vervolgens worden deze geluidstrillingen doorgegeven aan het slakkenhuis waar de omzetting van geluidstrilling naar zenuwimpulsen plaats vindt. Deze zenuwimpulsen worden daarna weer aan onze hersenen doorgegeven waardoor wij geluid ervaren.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:AfterShokz
Type:Open oor
Connectiviteit:Bluetooth

Video's

AfterShokz | Introducing Aeropex

The next generation of AfterShokz open-ear headphones are here.

Redefine your possible with Aeropex: https://aeropex.aftershokz.com/

Aftershokz Aeropex Cosmic Black Tweede Kans

Geluidstransport via het jukbeen Slechts 26 gram Ultiem draagcomfort
169,99
119,99
Bespaar nu 50,00