AfterShokz Trekz Titanium Ivy Neon Green

Naast de Bluez 2S is de Aftershokz Trekz, open ear headphone, nu ook verkrijgbaar in de mooie en opvallende kleur neon! 

De open ear headphones van Aftershokz werken op basis van beengeleiding. Via de jukbeenderen wordt het geluid, door middel van mini-trillingen, naar het binnenoor geleid. De Trekz wordt dan ook vóór de oren gedragen in plaats van in of over de oren, waardoor deze hoofdtelefoon een hoge mate van draagcomfort biedt. Naast het comfort zorgt de Trekz er ook voor dat u zich, tijdens het sporten, ook bewust blijft van de omgeving doordat uw oren niet afgesloten worden. Hierdoor gaat u veiliger op pad wanneer u gaat hardlopen, fietsen, skaten of een lange wandeltocht gaat maken. 

De Trekz is heel flexibel en licht, waardoor deze tijdens het dragen nauwelijks voelbaar is en ook uitstekend op zijn plaats blijft zitten. Zelfs tijdens intensieve inspanning! 
U koppelt de headphone eenvoudig en snel via Bluetooth aan bijvoorbeeld uw smartphone en is dan direct klaar voor gebruik. Niet langer last van snoertjes tijdens het sporten en een stabiele verbinding door de betrouwbare eigenschappen van Bluetooth. Naast het luisteren naar muziek, biedt de Trekz ook de mogelijkheid om handsfree te bellen, u kunt eenvoudig binnenkomende oproepen aannemen en beantwoorden. 

Kenmerken: 

  • Uitgerust met Bluetooth en microfoon
  • Bestand tegen zweet
  • Speeltijd tot 6 uur
  • Hoog draagcomfort 
  • 2 jaar garantie

 HearPlanet.nl biedt de Aftershokz Trekz uiteraard ook aan in andere kleuren! 

Specificaties

Categorie:Audio en Televisie
Merk:AfterShokz
Type:Open oor
Geluidsoverdracht:Beengeleiding
Connectiviteit:Bluetooth
Functie:Microfoon
Functie:Handsfree bellen
Functie:Waterafstotend
Volume:Tot 100 dB
Frequentie:20 Hz - 20.000 Hz
Kleur:Groen

Video's

AfterShokz | Titanium Unboxing

Curious to see what comes with your Titanium bone conduction headphones? Check out our unboxing video! Don't forget to subscribe to see more videos and be sure to share any questions or ideas in the comments below!

Music: www.bensound.com

AfterShokz Trekz Titanium Ivy Neon Green

Aftershokz Trekz, open ear headphone in ivy neon green

109,95
79,95
Bespaar nu 30,00