AfterShokz Trekz Titanium Pink

De populaire Aftershokz Trekz Titanium is nu verkrijgbaar in de kleur Pink! 

De open ear hoofdtelefoon is geschikt voor zowel het overbrengen van audio als het voeren van telefoongesprekken. De Aftershokz wordt vóór de oren geplaatst waardoor je niet afgesloten bent van de omgeving! Het geluid van de audiobron, waar de Aftershokz via Bluetooth mee verbonden is, wordt door middel van beengeleiding via de jukbeenderen naar het binnenoor geleid door gebruik te maken van mini-trillingen.

Ideaal voor degenen die graag wandelen, hardlopen, fietsen of op welke andere manier actief zijn. Doordat de hoofdtelefoon voor de oren geplaatst wordt is het omgevingsgeluid nog steeds waarneembaar waardoor er veiliger deelgenomen wordt aan het verkeer terwijl je kunt genieten van je favoriete muziek. Wanneer de Aftershokz gekoppeld is aan je smartphone kun je tevens telefoongesprekken aannemen, met één simpele druk op de knop! 

Kenmerken: 

  • Bestand tegen zweet
  • Speeltijd: 6 uur
  • Standby tijd: 10 dagen
  • Oplaadtijd: 1,5 uur 
  • Garantie: 2 jaar

De Aftershokz hoofdtelefoons zijn de perfecte vervanger voor de normale hoofd- en oortelefoons! Geen last meer van uitvallende oordopjes, meer bewustzijn van de omgeving, veiliger in het verkeer en door het ergonomische ontwerp en gebruik van het beste materiaal, een hoog draagcomfort. 

Specificaties

Categorie:Audio en Televisie
Merk:AfterShokz
Type:Open oor
Geluidsoverdracht:Beengeleiding
Connectiviteit:Bluetooth
Functie:Microfoon
Functie:Handsfree bellen
Functie:Waterafstotend
Volume:Tot 100 dB
Frequentie:20 Hz - 20.000 Hz
Kleur:Roze

Video's

AfterShokz | Titanium Unboxing

Curious to see what comes with your Titanium bone conduction headphones? Check out our unboxing video! Don't forget to subscribe to see more videos and be sure to share any questions or ideas in the comments below!

Music: www.bensound.com

AfterShokz Trekz Titanium Pink

Open ear hoofdtelefoon Trekz

109,95
79,95
Bespaar nu 30,00