Aftershokz XtrainerZ Black Diamond
Aftershokz XtrainerZ Black Diamond zwemmen
Aftershokz XtrainerZ Black Diamond sport
Aftershokz XtrainerZ Black Diamond hardlopen
Aftershokz XtrainerZ Black Diamond
Aftershokz XtrainerZ Black Diamond zwemmen
Aftershokz XtrainerZ Black Diamond sport
Aftershokz XtrainerZ Black Diamond hardlopen

Aftershokz XtrainerZ Black Diamond Tweede kans

Revolutionair is de Aftershokz XtrainerZ. Deze volledig waterdichte koptelefoon - IP68-classificatie – laat je zelfs onder water genieten van je favoriete muziek. Voor een dynamische bas met een hoger volume en minder trillingen, is de XtrainerZ uitgerust met PremiumPitch 2.0. Door de bone conduction technologie blijven de oren vrij en heeft men minder kans op irritatie of oorontstekingen. Door zijn vernuftig ontwerp en het flexibele materiaal blijft hij ook tijdens het zwemmen goed zitten en kun je hem moeiteloos gebruiken in combinatie met je zwembril en zwemcap. De XtrainerZ heeft 4GB interne opslag voor je favoriete muziek en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

AfterShokz XtrainerZ

 • Licht van gewicht
 • Verbeterd geluid
 • PremiumPitch 2.0
 • Waterdicht, IP68 certificering
 • Bluetooth versie: v 5.0
 • 4GB interne opslag
 • Ondersteunt: MP3, WAV en WMA
 • Frequentiebereik: 20 HZ - 20 KHz
 • Batterijduur: 8 uur
 • Laadtijd: <2 uur
 • Gewicht: 30 gram

Koptelefoons

AfterShokz levert vederlichte koptelefoons die werken op basis van bone conduction oftewel botgeleiding. Het grote voordeel van deze koptelefoon is dat je oren vrij blijven, zodat je tijdens het luisteren van je favoriete muziek of het bellen met je vrienden veilig in contact blijft met je omgeving.

Zo geniet je tijdens het sporten van een volle sound op een veilige manier en kun je ook nog een gesprek voeren met je trainingsmaatje.

Bone conduction

Wat is bone conduction? Bone conduction of botgeleiding is een innovatieve technologie waarbij het geluid niet op de klassieke manier via de oorschelp haar weg naar het binnenoor vindt, maar via de jukbeenderen. Kleine vibraties worden via het jukbeen naar het trommelvlies getransporteerd. Vervolgens worden deze geluidstrillingen doorgegeven aan het slakkenhuis waar de omzetting van geluidstrilling naar zenuwimpulsen plaats vindt. Deze zenuwimpulsen worden daarna weer aan onze hersenen doorgegeven waardoor wij geluid ervaren.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:AfterShokz
Type:Open oor
Connectiviteit:Bluetooth

Video's

AfterShokz | Introducing Xtrainerz

We’re rocking the boat. Wave hello to the future of swimming headphones with Xtrainerz.

With storage for up to 1200 songs, 8-hour battery life, and no wires or devices, get ready to take open-ear listening to new depths.

Take the plunge. Get yours now: https://xtrainerz.aftershokz.com/

Aftershokz XtrainerZ Black Diamond Tweede kans

IP68 volledig waterdicht Geschikt om mee te zwemmen 4GB interne opslag
159,95
124,00
Bespaar nu 35,95