Amplicomms PA 100 spraakversterker

De Amplicomms PA 100-geluidsversterker is de perfecte metgezel voor slechthorenden wanneer je merkt dat je wordt ondergedompeld in lawaaierige omgevingen.

Geluidsversterker voor slechthorenden

De PA 100, gehuisvest in een strakke donkere behuizing, is een draagbare geluidsversterker met een ingebouwde richtbare microfoon. Het hoofddoel is om mensen met gehoorverlies te helpen wanneer drukke en luide omgevingen het onmogelijk maken om geluiden duidelijk te horen. Gehoorverlies kan de manier waarop we deelnemen aan groepsdiscussies of een-op-eengesprekken beperken, vooral wanneer u zich in een luidruchtige luisteromgeving bevindt, zoals bij een evenement of restaurant of op een verjaardag.

Geniet van verbeterde geluiden met de PA 100

De PA 100-geluidsversterker neemt heel veel frustratie weg door geluid rechtstreeks naar u over te brengen met een ‘in-ear’ koptelefoon of door verbinding te maken met uw hoortoestellen via inductielussen.

Met een instelbare versterking tot 30dB biedt deze Amplicomms-geluidsversterker de mogelijkheid om de balans aan te passen aan uw specifieke hoorbehoeften. Het kan ook ongewenste achtergrondruis verminderen voor een helderder, natuurlijker geluid. Perfect om tv te kijken of tijdens het reizen in de auto; ontspan gewoon en geniet van de dialoog op een niveau dat voor U werkt, allemaal dankzij een persoonlijke geluidsversterker.

Amplicomms PA 100 spraakversterker


24,99