Hypersound Clear 500P

Bevrijd uw oren! 

Heeft u moeite om uw favoriete televisieprogramma te volgen omdat het achtergrondgeluid te hard is, of de stemmen te zacht? En merkt u dat het harder zetten van de televisie niet meer voldoende is? Of klaagt uw omgeving dat het volume veel te hard staat? 

De HyperSound Clear 500P is dan dé oplossing waar u naar zoekt! 

Dit unieke persoonlijke surround geluidssysteem is ontwikkeld om u beter te laten horen door het geluid precies te richten op de door u gewenste plek. De twee speakers zenden een ultrasone geluidsbundel naar één specifieke plek waardoor u de enige bent in de kamer die het versterkte geluid hoort. Dit terwijl de televisie op 'normaal' volume kan blijven staan. Een uniek systeem met ongekende geluidskwaliteit! De twee designspeakers zorgen voor een helder en meeslepend geluid dat vergelijkbaar is met het geluid van een surround sound hoofdtelefoon.

U heeft dus niet langer een hoofdtelefoon of kinbeugel nodig om weer te genieten van televisiekijken! 

De HyperSound Clear 500P geeft u vrijheid, ook als u al hoortoestellen draagt. U hoeft geen hoofdtelefoon, streamer of neklus te dragen, waardoor u niet bent afgesloten van uw directe omgeving. De speakers zorgen voor een natuurlijke 3D luisterervaring! De noodzaak om te liplezen of moeite te doen om gezamenlijk het juiste volume te vinden is verleden tijd.

Een uiterst comfortabele oplossing met een weergaloos geluid! 

De HyperSound Clear 500P is eenvoudig aan te sluiten en werkt met uw bestaande tv-speakers, soundbar en geluidssystemen. U regelt uw volume en de anderen dat van hen.

Bent u benieuwd naar dit revolutionaire geluidssysteem? Wij maken graag een afspraak met u om de HyperSound Clear 500P bij u thuis te demonstreren en te installeren. Hierna kunt u het geluidssysteem een week lang vrijblijvend uitproberen alvorens te beslissen of u overgaat tot aankoop.

Wilt u eerst meer informatie? Bel ons dan gerust op 088 530 6099. Wij zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar!

» Maak een afspraak

Specificaties

Merk:Hypersound
Functie:Spraakverduidelijking
Geluidsoverdracht:3D
Optie:Compatibel met hoortoestellen
Connectiviteit:Bedraad: optische kabel

Video's

HyperSound Clear 500P

Dit unieke persoonlijke surround geluidssysteem is ontwikkeld om u beter te laten horen door het geluid precies te richten op de door u gewenste plek. De twee speakers zenden een ultrasone geluidsbundel naar één specifieke plek waardoor u de enige bent in de kamer die het versterkte geluid hoort. Dit terwijl de televisie op 'normaal' volume kan blijven staan. Een uniek systeem met ongekende geluidskwaliteit! De twee designspeakers zorgen voor een helder en meeslepend geluid dat vergelijkbaar is met het geluid van een surround sound hoofdtelefoon.

Hypersound Clear 500P

Geluid wordt gericht versterkt 3D luisterervaring TV kijken zonder hulpmiddelen

949,00