Pioneer Draadloze Speaker VMS-550-K

Stuur het geluid van je TV door deze draadloze luidspreker en geniet van je TV-programma's zonder dat je het volume loeihard hoeft te zetten. De VMS-550 is uitgerust met twee grote luidsprekereenheden van 50 mm om je helder, dynamisch en kwaliteitsvol geluid te bieden.

Met deze draadloze luidspreker mis je niet het kleinste detail van je TV-programma. Je kunt de draadloze luidspreker gemakkelijk verbinden met je TV en hem overal in huis met je meenemen (bereik van de draadloze verbinding: ongeveer 30 meter).

Deze draadloze luidspreker is specifiek ontworpen voor het geluid van TV's en heeft een speciale behuizing die de luidspreker afschermt van de magnetische effecten van een TV-scherm.

Let op! Het betreft een showroommodel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Categorie:Audio en Televisie
Merk:Pioneer

Pioneer Draadloze Speaker VMS-550-K

Draadloos Handig voor TV en muziek

149,00
99,99
Bespaar nu 49,01