Blaupunkt elektronica speciaal voor senioren

Wanneer je op zoek bent naar een gemakkelijk te bedienen en uitstekend presterende senioren smartphone, kom je al snel uit bij het merk Blaupunkt. De Blaupunkt Guardian smartphone voor ouderen is bij HearPlanet verkrijgbaar in twee kleuren en heeft altijd een scherpe prijs. Wacht dan ook niet en bestel de Guardian snel via de HearPlanet webshop.


Met de Blaupunkt Guardian smartphone voor ouderen maak je het voor jezelf, vader, moeder of bekende leuk en gemakkelijk om mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van technologie. De smartphone is inmiddels meer noodzaak dan een gadget, iets wat het voor senioren lastig kan maken. 


Aanbod Blaupunkt smartphones voor ouderen

 Naar boven

Blaupunkt eenvoudige mobiele telefoons

Naast de eenvoudige smartphones kun je bij HearPlanet ook terecht voor senioren mobiele telefoons. Ook hiervoor geldt dat deze eenvoudig in gebruik zijn. Dit komt mede door de grote knoppen en het duidelijke menu. Wij adviseren iedereen die alleen wil kunnen bellen en smsen om voor een eenvoudige mobiele telefoon te kiezen. 

Blaupunkt GPS SOS Tracker

Een fantastisch hulpmiddel om hulpbehoevenden een veilig gevoel te geven of te kunnen traceren in geval van nood. Plaats een simkaart in de tracker, installeer de applicatie op een smartphone en maak gebruik van de vele mogelijkheden die de Blaupunkt GS 02 te bieden heeft.

Aanbod Blaupunkt mobiele telefoons voor ouderen

 Naar boven


Sorteer op:

2G, 3G en 4G

Wanneer je hebt besloten om een nieuwe mobiele telefoon te kopen, is het handig om te weten op welk mobiel netwerk je bent aangesloten. Heb je nog geen simkaart dan kun je zelf een keuze maken uit de verschillende providers. In onderstaande afbeelding kun je zien of jouw netwerk geschikt is voor de mobiele telefoon die je op het oog hebt, of bij welke provider je een simkaart kunt aanschaffen om je nieuwe telefoon te kunnen gebruiken.

Kan ik 2G gebruiken op een 3G telefoon?

 Naar boven

Ja! 3G mobiele telefoons schakelen automatisch over op het 2G netwerk wanneer er geen 3G netwerk beschikbaar is. Omgekeerd is het niet mogelijk om met een 2G telefoon gebruik te maken van het 3G netwerk. Gezien geen van de netwerken in Nederland.

Ondersteuning van 2G en 3G netwerken in Nederland

*Peildatum is januari 2021. Controleer voor de zekerheid de website van de provider voor de meest actuele informatie. Aan dit overzicht zijn geen rechten te ontlenen.

Bestellen bij HearPlanet

  • Levering uit voorraad; vandaag voor 15:00 besteld is nog dezelfde dag verzonden
  • Veilig bestellen en betalen via iDeal of een andere betaalmethode
  • Geen verzendkosten vanaf € 30,-

Schrijf jezelf in voor de HearPlanet nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes die met het gehoor te maken hebben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HearPlanet.

Wees niet bang dat je mailbox wordt overspoeld met nieuwsbrieven van HearPlanet. Wij sturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven doe je eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Heb je suggesties, tips of ideeën? Dan kun je deze aan ons doorgeven via het formulier op onze website.