Cochlear

Ear Gear is marktleider als het gaat om hoortoestel bescherming. Hun kleurrijke en handige hoortoestel beschermingshoesjes beschermen uw Cochlear Implantaten tegen vuil, vocht en zweet. Dat verlengt de levensduur van uw hoorapparaat en vergroot bovendien het draagcomfort.

Ear Gear Cochlear hoesjes zijn speciaal bedoeld voor Cochlear implantaten (CI) met een afmeting tussen 5,0 en 7,6 centimeter. Dankzij een ruime keuze in hoesjes in diverse kleuren, met en zonder koord, vindt u altijd het Cochlear hoesje dat bij u past. Enkele kleuren die wij kunnen leveren zijn: zwart, beige, roze, camouflage, oranjerood, blauw en donkerbruin. 

Andere hoesjes uit het EarGear assortiment zijn bijvoorbeeld de Ear Gear Original (voor hoortoestellen van 3,2 tot 5,0 centimeter) en de Ear Gear FM (voor hoortoestellen met FM-boot tussen 5,0 en 7,6 centimeter).

Korte levertijd op EarGear hoesjes

HearPlanet heeft de Ear Gear beschermhoesjes standaard op voorraad. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00 in onze webshop, dan worden uw Cochlear hoesjes nog dezelfde dag verzonden!

Producten binnen Cochlear