Original

De hoortoestel beschermingshoesjes van Ear Gear beschermen uw hoorapparaat tegen vuil, vocht en zweet. Dat verlengt de levensduur en verhoogt het draagcomfort van uw hoortoestel! Ear Gear Original hoesjes zijn bedoeld voor hoortoestellen met een afmeting tussen 3,2 en 5,0 centimeter. Ear Gear Original is leverbaar in diverse aansprekende kleuren en met en zonder koord. Daardoor kunt u altijd een hoortoesel hoesje vinden dat past bij uw voorkeuren. 

Is Ear Gear Original te groot, dan kunt u ook kijken naar de Ear Gear Mini Curved hoesjes voor oorstukjes van 2,5 tot 3,2 centimeter. Beschikt u over een hoortoestel met FM-boot tussen 5,0 en 7,6 centimeter, dan raden wij de Ear Gear FM hoesjes aan. Voor Cochlear implantaten met een formaat tussen 5,0 en 7,6 centimeter hebben wij de specifieke Ear Gear Cochlear beschermhoesjes.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer u EarGear Original bestelt in onze webshop, kunt u erop rekenen dat deze hoesjes standaard op voorraad zijn. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Producten binnen Original