Geemarc Amplicall Deurbel en Telefoonversterker

Een gemist telefoontje of bezoek omdat je het geluid van de telefoon of de deurbel niet hebt gehoord. Deze bekende situaties zijn verleden tijd met de Amplicall set van het merk Geemarc. De set bestaat uit een telefoonversterker, draadloze deurbel en slimme lamp.

Amplicall 20 telefoonversterker en deurbel

Bij inkomende oproepen of een druk op de deurbel, gaat de Geemarc Amplicall 20 zeer luid rinkelen en geeft deze lichtflitsen af. De versterker heeft een extra luid en regelbaar volume tot 95 dB. Je hebt de keuze tussen verschillende beltonen voor de deurbel en telefoon. Verder is de versterker voorzien van een regelaar voor de hoge/middel/lage tonen.

 De verschillende alarmopties:

  • Uit
  • Licht + geluid
  • Licht + trillen
  • Geluid + trillen

De trilfunctie is alleen te gebruiken wanneer je de set voorziet van een extern trilkussen (niet meegeleverd). Het is mogelijk om de Geemarc Amplicall 20 te bevestigen aan de muur of op bijvoorbeeld een bureau.

Amplicall 6 slimme lamp

De slimme led lamp (E27, grote fitting) kun je koppelen aan de deurbel en telefoonversterker. De lamp is te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening, hierbij heb je de keuze uit twee helderheidsniveaus wit licht. Wanneer de lamp gekoppeld is aan de Amplicall 20, zal deze rood beginnen te knipperen bij inkomende oproepen of wanneer de deurbel gaat.

Universeel en eenvoudig in gebruik

De set is universeel en dus te gebruiken in combinatie met iedere huistelefoon. Door de eenvoud van de producten heb je de versterker, deurbel en de lamp binnen enkele minuten gemonteerd en geïnstalleerd.

Geemarc Amplicall Deurbel en Telefoonversterker

Universele telefoon en deurbelversterker Mis nooit meer een telefoontje of bezoek Verschillende alarmopties

99,90