Alpine plug & Go
Alpine Plug&Go koker dicht
Alpine Plug&Go koker open
Alpine plug & Go
Alpine Plug&Go koker dicht
Alpine Plug&Go koker open

Alpine Plug&Go

Omschrijving

Plug&Go oordopjes zijn gemaakt van een zacht prettig materiaal en zijn daardoor zeer geschikt om te gebruiken tijdens slapen, studeren, muziek luisteren of maken, motorrijden, tijdens het werk of bij het klussen thuis.

  • Te gebruiken in elke situatie waar teveel lawaai is
  • Makkelijk in te brengen in het oor door ronde top
  • Prettige pasvorm en geschikt voor elk oor
  • SNR waarde 35 dB
  • Getest volgens EN 352-2: 2002
  • Met hygiënische travelbox en bewaarverpakking

Plug&Go oordopjes zijn gemaakt van een zacht prettig materiaal en zijn daardoor zeer geschikt om te gebruiken tijdens slapen, studeren, muziek luisteren of maken, motorrijden, tijdens het werk of bij het klussen thuis. Met de Plug&Go kun je op een gemakkelijke en goedkope manier je gehoor beschermen. Daardoor zijn de oordoppen ook erg geschikt voor je bijrijders op de motor.

Elke verpakking bevat vijf paar earplugs. Een extra feature is de speciaal ontworpen handige plastic travelbox. Hierin kunnen de oordopjes hygiënisch worden opgeborgen. De travelbox kan tevens gebruikt worden als sleutelhanger. Zo heb je op elk moment van de dag je oordoppen bij de hand.

De oordopjes zijn gemaakt van een zachte rood gekleurde foam. Je rolt het oordopje op en plaatst het in je oor. De foam zet uit en sluit je gehoorgang helemaal af.

Specificaties

Merk:Alpine
Gebruik:Slapen
Gebruik:Muziek
Gebruik:Klussen
Gebruik:Motor
Demping:35 dB

Alpine Plug&Go

5 sets oordoppen met hoge demping (35 dB), te gebruiken in elke lawaaiige situatie
8,95