1. Home /
 2. Medical Travel

Hearplanet goes Medical Travel

HearPlanet.nl goes Medical Travel!

HearPlanet.nl is trots op het item in het RTL4 programma Medical Travel!
Om dit samen met u te vieren, lanceert HearPlanet.nl nu spetterende aanbiedingen! Niet alleen de artikelen uit het item zijn nu tegen een hele speciale prijs verkrijgbaar, maar vanaf heden zijn er ook volledige starters- en onderhoudspakketten voor hoortoestellen verkrijgbaar! Deze pakketten bieden we deze week, ter ere van de uitzending, aan tegen een onwaarschijnlijke lage prijs. Kijk snel hieronder voor deze spetterende aanbiedingen!

Hoortoestel onderhoud

Na jarenlange ervaring in de hoorbranche is het ons duidelijk geworden dat het onderhoud van hoortoestellen steeds belangrijker wordt! Het regelmatig reinigen en drogen draagt bij aan storingsvrij functioneren en helpt reparaties te voorkomen. U verhoogt tevens het draagcomfort en u zult beter kunnen horen.

Iedere brildrager weet dat zijn bril dagelijks schoongemaakt dient te worden omdat anders het zicht achteruit gaat, voor hoortoestellen geldt hetzelfde! De werking van het toestel wordt belemmerd wanneer dit niet goed schoongemaakt wordt.  Daarnaast kan het niet onderhouden van de toestellen invloed hebben op uw gezondheid. Het oorsmeer bindt bacteriën en stof aan zich en wanneer u uw toestellen niet schoonmaakt zal dit aan uw oorstukje of dome blijven zitten. Wanneer u de toestellen vervolgens weer in doet, stopt u deze bacteriën weer terug in uw oren, terwijl het oorsmeer er juist voor zorgt dat uw trommelvlies beschermt wordt tegen deze bacteriën. Daarnaast kan oorsmeer/cerumen uw hoortoestel beschadigen. U kunt dit eenvoudig voorkomen door elke dag even de tijd te nemen om uw toestellen te reinigen en uiteraard te drogen. Vocht kan een bedreiging zijn voor de elektronica die verwerkt zit in uw hoortoestel. Uw toestellen komen vaak ongemerkt in aanraking met vocht in de vorm van zweet of gecondenseerd water, veroorzaakt door bijvoorbeeld temperatuurswisselingen.

Goed horen, ook met hoortoestel

Voor een deel van de hoortoesteldragers is het onderhoud van de toestellen nog onbekend terrein. HearPlanet.nl wil daar verandering in brengen! Want wij vinden dat iedereen goed moet kunnen horen en een actief leven moet kunnen leiden, ook met hoortoestellen! Om een juist advies te kunnen geven, hebben wij de hoortoestellen in twee categorieën verdeeld; achter-het-oor toestellen en in- het- oor toestellen.

Onderhoud achter-het-oor toestellen

 Voor het onderhoud van uw achter-het-oor toestel adviseren wij u de volgende producten te gebruiken, zodat uw toestellen langer mee gaan en beter presteren!

Dagelijkse reiniging:

Met de Cedis vochtige reinigingsdoekjes  reinigt u uw toestel snel en efficiënt! Tevens desinfecteert het de toestellen aangezien de doekjes een bacterie-, schimmel- en virusdodend effect hebben! Reinig dagelijks na het dragen de oorstukjes en toestellen met het Cedis doekje om zo schade aan de toestellen te voorkomen.

Twee keer per week:

Naast de dagelijkse reiniging is het van belang om de oorstukjes/domes twee maal per week grondig te reinigen in een reinigingsbeker met reinigingstablet. Op deze manier krijgt hardnekkig oorsmeer geen kans! Na het reinigen gebruikt u de blaasbalg of Cedis AirPower om de slangetjes en openingen droog te blazen.

Drogen:

Zoals Chantal tijdens de uitzending al aangaf is het drogen van de toestellen heel belangrijk. Vocht wordt namelijk als één van de belangrijkste oorzaken voor storingen in het toestel aangewezen. Ongemerkt komen uw toestellen,gedurende de dag, in aanraking met vocht in de vorm van zweet of condensatie. Het droogapparaat, Sandry Premium, droogt uw toestellen niet alleen, maar desinfecteert ze ook direct door gebruik te maken van UVC licht! U kunt de toestellen ’s avonds in het droogapparaat leggen en aanzetten en de volgende morgen zijn ze droog, gedesinfecteerd en direct klaar voor gebruik.

Starterspakket onderhoudsmiddelen voor uw hoortoestel

Wij bieden nu een starterspakket aan tegen een onwaarschijnlijk lage prijs, zodat u zelf kunt ervaren hoe belangrijk hoortoestelonderhoud is!! Maak nu gebruik van deze aanbieding en start morgen met het onderhoud van uw toestellen! Dit pakket bevat onderhoudsartikelen voor een periode van 6 maanden. Na 6 maanden kunt u voordelig een aanvullend onderhoudspakket aanschaffen zodat uw toestel optimaal blijft functioneren.

Inhoud starterspakket AHO:

 • 1 x Cedis e30.DUS, t.w.v. €95,00
 • 2 x koker reinigingstabletten 30st, t.w.v. €6,99 per koker
 • 1 x reinigingsbeker, t.w.v. €2,99
 • 1 x blaasbalg, t.w.v. €5,99
 • 2 x Cedis reinigingsdoek 90 st, t.w.v. €11,99 per dispenser
 • 1 x Cedis reinigingsdoek 25 st, t.w.v. €7,49
 • Verpakt in een verzorgingstas , t.w.v. €9,95

Extra pakket onderhoudsmiddelen - genoeg voor een half jaar!

Om uw toestellen ook na de eerste 6 maanden goed te blijven onderhouden, heeft HearPlanet een aanvullend onderhoudspakket samengesteld! Dit pakket bevat onderhoudsartikelen voor een periode van 6 maanden. 

Inhoud onderhoudspakket AHO:

 • 2 x koker reinigingstabletten 30st, t.w.v. €6,99 per koker
 • 2 x Cedis reinigingsdoek 90 st, t.w.v. €11,99 per dispenser
 • 1 x Cedis reinigingsdoek 25 st, t.w.v. €7,49 per stuk

  Totale waarde onderhoudspakket: €45,45

Wilt u nooit meer zonder onderhoudsartikelen komen te zitten en daarvoor ook niet meer de deur uit hoeven? HearPlanet.nl helpt u daar graag bij! Laat het ons weten en wij sturen u voordat uw artikelen op zijn, een herinnering per e-mail.

In-het-oor toestellen

Het onderhoud van uw in-het-oor toestel is van groot belang voor de prestaties en levensduur van uw toestellen! Zonder onderhoud vergroot u de kans op storingen en defecten aan uw toestel. Daarnaast zorgt dagelijks onderhoud ervoor dat bacteriën geen kans krijgen in uw oren, waardoor uw oren gezond blijven!  

Dagelijkse reiniging:

Met de Cedis vochtige reinigingsdoek reinigt u uw toestel snel en efficiënt. Tevens desinfecteert het de toestellen aangezien de doekjes een bacterie-, schimmel- en virusdodend effect hebben. Reinig dagelijks na het dragen uw toestellen met het Cedis doekje om zo schade aan de toestellen te voorkomen.

Drogen en ontsmetten:

Met de Cedis Sandry Premium worden de toestellen gedesinfecteerd door middel van UVC licht en gedroogd door middel van elektrische verwarming. Het is heel belangrijk om uw toestellen te drogen omdat ze dagelijks (ongemerkt) in aanraking komen met vocht in de vorm van zweet of condens. De micro elektronica in hoortoestellen kan daar gevoelig op reageren en zo zorgen voor storing. U kunt de toestellen ’s avonds schoonmaken met een Cedis reinigingsdoekje om ze vervolgens in het droogapparaat te leggen en deze aan te zetten. De volgende morgen heeft u weer schone, ontsmette én droge hoortoestellen.

Starterspakket onderhoudsmiddelen voor uw in-het-oor hoortoestel

Inhoud starterspakket IHO/LIHO:

 • 1 x Cedis e30.DUS, t.w.v. €95,00
 • 2 x doek 90 st, t.w.v. €11,99 per dispenser
 • 1 x doek 25 st, t.w.v. €7,49
 • 1 x Cedis Multitool, t.w.v. €7,49
 • Verpakt in een verzorgingstas , t.w.v. €9,95
  Totale waarde starterspakket: €143,91

Nooit meer zonder onderhoudsmiddelen voor uw hoortoestel?

Wilt u nooit meer zonder onderhoudsartikelen komen te zitten en daarvoor ook niet meer de deur uit hoeven? HearPlanet.nl helpt u daar graag bij! Laat het ons weten en wij sturen u voordat uw artikelen op zijn een herinnering per e-mail.

Inhoud onderhoudspakket IHO/LIHO:

 • 2 x doek 90, t.w.v. €11,99 per stuk
 • 1 x doek 25, t.w.v. €7,49
 • 1 x Cedis Multitool, t.w.v. €7,49
 • 1 x Cedis Multitool, t.w.v. €7,49
 • Totale waarde onderhoudspakket: €38,96

Sennheiser TV-luisterhulp

Televisie kijken wordt over het algemeen ervaren als een aangenaam en ontspannen tijdverdrijf. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Wanneer u moeite heeft de stemmen te horen, zal televisie kijken u juist steeds meer energie gaan kosten. U zult de televisie harder gaan zetten, wat weer zeer hinderlijk is voor de mensen in uw omgeving. Sennheiser heeft hiervoor eenvoudig te bedienen systemen ontworpen die televisie kijken weer een beleving maken, voor u en uw omgeving!.

 

Sound Pillow

Heeft u ook last van oorsuizen of andere slaapproblemen? HearPlanet.nl biedt u de Sound Pillow, een hoofdkussen met 18 uur aan rustgevende muziek en geluiden om in slaap te vallen! Het hoofdkussen is gemaakt van hypoallergeen materiaal met een diep in het kussen verwerkt speakersysteem. De gebruiksvriendelijke MP3 speler kan eenvoudig aangesloten worden en bevat speciaal ontwikkelde, gepatenteerde, geluidsopnamen van dr. Harry Henshaw, die de hersenen de rust geven die nodig is om in slaap te vallen.

Adres

 • HearPlanet
 • Nijverheidsweg 23E
 • 3641 RP Mijdrecht
 • The Netherlands
 •  
 • Tel.: +31 (0)88 5306099
 • info@hearplanet.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties! 

© 2018 HearPlanet | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman