Dry-Cap UV

Jouw (oplaadbare) hoortoestellen of muziek oordoppen hebben het juiste onderhoud nodig. Door cerumen en vocht kan de werking van de hoorapparaten ernstig verstoord worden. Zo is het belangrijk om de toestellen goed te reinigen en te drogen. Vanaf nu is het mogelijk om jouw oplaadbare hoortoestellen op te laden, tegelijkertijd te drogen en te desinfecteren met de DRY-CAP UV. Eenvoudig in gebruik doordat je het apparaat over het laadstation kan plaatsen.  

Met de Dry & Clean modus van 30 minuten, worden de hoortoestellen gedroogd en hygiënisch gereinigd door een efficiënte ventilator en een UV-C lamp. Gebruik je alleen de Clean modus van 1 minuut, dan worden de toestellen snel hygiënisch gereinigd.

De DRY-CAP UV is eenvoudig in gebruik doordat het apparaat werkt met een 5V-USB basis. Een USB 2.0 poort is dus voldoende om de DRY-CAP UV aan te sluiten. Zo kun je deze aansluiten op o.a. powerbanks, PC's, TV's, audioapparatuur en stopcontacten.

Met de DRY-CAP UV heb je een apparaat in huis dat ervoor zorgt dat jouw hoortoestellen een langere levensduur hebben.

 LET OP: de DRY-CAP UV is niet te gebruiken i.c.m. de Charger Case van Phonak

Specificaties

Merk:Dry-Cap
Type:Droogdoos
Toepassing:IHO
Toepassing:AHO met slimtube en dome
Toepassing:AHO met slang en oorstukje
Toepassing:LIHO met dome
Toepassing:LIHO met oorstukje
Toepassing:Airpods
Functie:Drogen
Functie:Reinigen (antibacterieel)

Video's

DRY-CAP UV

Uw (oplaadbare) hoortoestellen hebben het juiste onderhoud nodig. Door cerumen en vocht kan de werking van uw hoorapparaten ernstig verstoord worden. Zo is het belangrijk om de toestellen goed te reinigen en te drogen. Het is nu mogelijk om uw oplaadbare hoortoestellen op te laden, tegelijkertijd te drogen en te desinfecteren, iets dat voorheen nog niet mogelijk was. Dit is mogelijk met de DRY-CAP UV, omdat u deze over uw laadstation heen kunt plaatsen. 

Met de Dry & Clean modus van 30 minuten, worden de hoortoestellen gedroogd en hygiënisch gereinigd door een efficiënte ventilator en een UV-C lamp. Gebruikt u alleen de Clean modus van 1 minuut, dan worden de toestellen snel hygiënisch gereinigd.

De DRY-CAP UV is eenvoudig in gebruik doordat het apparaat werkt met een 5V-USB basis. Een USB 2.0 poort is dus voldoende om de DRY-CAP UV aan te sluiten. Zo kunt u deze aansluiten op o.a. powerbanks, PC's, TV's, audioapparatuur en stopcontacten.

Met de DRY-CAP UV heeft u een apparaat in huis dat ervoor zorgt dat uw hoortoestellen een langere levensduur hebben.

Dry-Cap UV

Opladen, drogen en desinfecteren Geschikt voor oplaadbare hoortoestellen of muziek oordopjes Eenvoudig in gebruik

59,99