DRY-CAP UV®

Jouw (oplaadbare) hoortoestellen hebben het juiste onderhoud nodig. Door cerumen en vocht kan de werking van de hoorapparaten ernstig verstoord worden. Zo is het belangrijk om de toestellen goed te reinigen en te drogen. Vanaf nu is het mogelijk om jouw oplaadbare hoortoestellen op te laden, tegelijkertijd te drogen en te desinfecteren met de DRY-CAP UV. Eenvoudig in gebruik doordat je het apparaat over uw laadstation kunt plaatsen.  

Met de Dry & Clean modus van 30 minuten, worden de hoortoestellen gedroogd en hygiënisch gereinigd door een efficiënte ventilator en een UV-C lamp. Gebruik je alleen de Clean modus van 1 minuut, dan worden de toestellen snel hygiënisch gereinigd.

De DRY-CAP UV is eenvoudig in gebruik doordat het apparaat werkt met een 5V-USB basis. Een USB 2.0 poort is dus voldoende om de DRY-CAP UV aan te sluiten. Zo kun je deze aansluiten op o.a. powerbanks, PC's, TV's, audioapparatuur en stopcontacten.

Met de DRY-CAP UV heb je een apparaat in huis dat ervoor zorgt dat jouw hoortoestellen een langere levensduur hebben.

 LET OP: de DRY-CAP UV is niet te gebruiken i.c.m. de Charger Case van Phonak

Let op! Het betreft een showroommodel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Dry-Cap
Type:Droogdoos
Toepassing:IHO
Toepassing:AHO met slimtube en dome
Toepassing:AHO met slang en oorstukje
Toepassing:LIHO met dome
Toepassing:LIHO met oorstukje
Functie:Drogen
Functie:Reinigen (antibacterieel)

DRY-CAP UV®

Opladen, drogen en desinfecteren Geschikt voor oplaadbare hoortoestellen Eenvoudig in gebruik

69,95
59,95
Bespaar nu 10,00