Dry Turbo CD Droogbox Open
Dry Turbo CD Droogbox Deksel
Dry Turbo CD Droogbox Verpakking
Dry Turbo CD Droogbox Open
Dry Turbo CD Droogbox Deksel
Dry Turbo CD Droogbox Verpakking

Dry Turbo CD Hoortoestel Droger

Droog je hoortoestellen in slechts 30 minuten met de Dry-Turbo cd®. Vocht, vuil en oorsmeer hebben een negatief effect op je hoortoestellen. De werking kan aangetast worden en er kunnen storingen optreden. Daarom is het belangrijk dat je hoortoestellen schoonmaakt en droogt. Verminder reparaties en verleng de levensduur van je hoortoestellen door de Dry-Turbo cd® te gebruiken. Je hoortoestellen worden snel gedroogd door de krachtige ventilator en het blauwe licht draagt bij aan de hygiëne. 

Met een druk op de knop schakel je de droger in, waarna het programma automatisch afgehandeld wordt door de microprocessor. De Dry-Turbo cd® is energie- en kostenbesparend. 

Perfecte droging van je hoortoestellen

De dry-turbo cd® bereikt na slechts 30 minuten een perfecte droging met een turboventilator. Gedurende deze tijd stroomt 2,4 kubieke meter kamerlucht met een druk van 28 Pascal (Pa) rond de hoortoestellen. Met slechts 1 watt is de Turbo veel energiezuiniger dan andere systemen. Hierdoor is het drogen veel efficiënter en sneller dan bij conventionele droogboxen en worden de hoortoestellen niet thermisch belast.

Maak gebruik van de Hygiëne-Pad®

De meegeleverde Hygiëne-Pad® is een geweldige accessoire om je hoortoestellen, een borsteltje en de batterijen (niet meegeleverd) op te leggen. Vervolgens plaats je de Dry-Turbo cd® over de Hygiene-Pad® en druk je op de knop om het droogproces te starten.

Verbeterde hygiëne door het blauwe licht 

Blauw licht (380-495 nm) draagt bij aan de hygiëne door de antibacteriële, antimicrobiële en ontstekingsremmende werking.

Video's

dry-turbo cd® - Electronic drying cap for hearing aids

TURBO-DRYING BY FAN

Moisture, body secretions and cerumen can severely impair the function of hearing aids and lead to failures.
The new dry-turbo cd® offers optimal care. The fast drying by a powerful fan prolongs the service life considerably and reduces repairs.

Dry Turbo CD Hoortoestel Droger

Hoortoestellen droog in 30 minuten Verbeterde hygiëne door blauw licht Inclusief hygiëne pad

39,90