Combipakket: 10 x FFP2 Mondmasker + 50 x Chirurgische Mondkap

Dit combipakket bevat 10 mondmaskers met FFP2 normering en 50 chirurgische wegwerp mondkapjes.

FFP2 Mondmaskers

Zijn ook geschikt om te dragen in het ziekenhuis of een zorginstelling. Met dit type mondmasker bescherm je én jezelf én een ander. De mondmaskers zijn uitgerust met een metalen klem rondom je neus en twee elastieken voor achter je oren.

De mondkapjes worden geleverd in een (fabriek af) afgesloten verpakking van 10 stuks.

Onderstaande aanvullende info vanuit onze leverancier over de FFP2 mondmaskers

De mondmaskers zijn FFP2 getest en voldoen ruimschoots. Dit mondmasker voldoet aan de FFP2 normering met een in Nederland getest BFE van ruim 98%. Iedere batch wordt onderworpen aan een kwaliteitscontrole alvorens de mondkapjes worden vrijgegeven. Deze controle geschiedt op basis van een verificatieprotocol dat in samenwerking met het Isala Ziekenhuis te Zwolle is ontwikkeld.

Elke batch wordt derhalve getest op basis van NEN 14683 2019+AC:2019 met een te behalen BFE van >95% en staat gelijk aan de FFP2 normering conform EN-149. De code die op de mondmasker staat, GB2626-2006 staat volgens de inspectie overigens gelijk aan KN95.

Chirurgische mondkapjes

Door het dragen van dit mondmasker bescherm je je omgeving tegen het COVID-19 virus. Het mondkapje bestaat uit 3 lagen non woven materiaal, ook is het ademend, heeft het een buigbare neusstrip en hebben de mondkapjes elastische oorbandjes.

Deze mondkapjes worden ook wel wegwerp mondkapjes genoemd (disposable masks) en hebben een getest filterniveau van 98,4%. Deze mondkapjes zijn hypo allergeen, glasvezel- en latex vrij en voldoen aan de Europese richtlijn NEN-EN 149+A1. Het absorbeert vocht uit de adem en filtert bacteriën waardoor het mondkapje een goede bescherming biedt. 

Combipakket: 10 x FFP2 Mondmasker + 50 x Chirurgische Mondkap

Te gebruiken in diverse situaties Leverbaar uit voorraad

74,90
59,40
Bespaar nu 15,50
3 items = 5% korting! Geldig op artikelen uit deze categorie.