Oplaadbare Batterijen

Dacht u dat u bij HearPlanet.nl alleen hoorbatterijen kon bestellen? Dan heeft u het mis. Behalve batterijen voor uw hoortoestel leveren wij eigenlijk alle gangbare types batterijen voor in en om het huis. Daaronder zijn alkaline batterijen en lithium batterijen, maar ook oplaadbare batterijen!

Oplaadbare NiMh batterijen worden veelal toegepast in apparaten die veel en langdurig stroom gebruiken, zoals digitale camera's, draadloze muizen en toetsenborden of zaklampen. Oplaadbare batterijen zijn praktisch om in huis te hebben en komen altijd van pas.

In onze webshop vindt u de gangbare types, waaronder oplaadbare AA-batterijen en AAA-batterijen. Dit zijn de meest gebruikte batterijtypes in consumentenelektronica zoals camera's, computer-accessoires, afstandsbedieningen en wekkers.

Oplaadbare NiMH batterijen morgen al in huis!

De HearPlanet webshop heeft oplaadbare batterijen standaard op voorraad. U heeft uw bestelling dus snel in huis. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00? Dan worden uw batterijen nog dezelfde dag verzonden.


Batterijenmerk Energizer direct online bestellen!

Onze oplaadbare batterijen zijn van het merk Energizer. Dit is een kwalitatief merk dat bekend staat om batterijen met een lange levensduur. Energizer produceert diverse soorten batterijen. Bent u benieuwd naar het volledige productaanbod van Energizer?