Swissvoice Xtra 3155 Combo

Met deze combo set van Swissvoice ben je overal in huis bereikbaar. De set bestaat uit een basisstation met antwoordapparaat en een extra handset. Het toestel is ontworpen voor senioren en mensen met een verminderd gehoor of zicht. Het basisstation is voorzien van acht fototoetsen waarmee je eenvoudig één van de vooraf ingestelde telefoonnummers kunt bellen. Tevens is het mogelijk om telefoonnummers in te stellen onder de nummers 1 t/m 9. Wanneer je met de extra handset belt, kun je gebruik maken van één van de vier memorytoetsen, deze zijn gelijk aan de eerste vier fototoetsen op het basisstation.

Het geluid van de Swissvoice Xtra3155 kun je tijdens het bellen instellen op zes verschillende niveaus en tevens een boost geven tot +30 dB extra. Het beltoonvolume is extra luid met een maximaal volume tot +85 dB. 

Wanneer je wordt gebeld, hoor je niet alleen de beltoon, maar zie je ook lichtflitsen op beide toestellen. Hierdoor mis je geen enkel telefoontje meer. 

De Swissvoice Xtra 3155 Combo is uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kun je eenvoudig extra handsets koppelen aan het basisstation. Hierbij kun je kiezen tussen de Xtra 8155 en de Xtra 8155 Foto of Geemarc PhotoDECT 295. Wil je kunnen communiceren met mensen voor de deur, kies dan voor de Swissvoice deurbel. Om geen enkele inkomende oproep te missen maak je gebruik van de Swissvoice ontvanger die is voorzien van een extra luide beltoon en lichtflitsen.

  • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt.  

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT draadloos
Type:Vaste telefoon
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:6 niveaus
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Nummerblokkering
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Geheugentoetsen
Kleur:Wit
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE

Reviews (2)

Schrijf je eigen review

Gemakkelijke telefoon. Fijn met de foto's en grote knoppen.

3 september 2020 17:30
R. Sonneveld

prachtig toestel.

19 augustus 2020 18:45
Twan S. / Baarlo

Swissvoice Xtra 3155 Combo

Extra versterking Extra handset Acht fototoetsen

119,99