Swissvoice Xtra3155 Combo

Met deze combo set van Swissvoice ben je overal in huis bereikbaar. De set bestaat uit een basisstation met antwoordapparaat en een extra handset. Het toestel is ontworpen voor senioren en mensen met een verminderd gehoor of zicht. Het basisstation is voorzien van acht fototoetsen waarmee je eenvoudig één van de vooraf ingestelde telefoonnummers kunt bellen. Wanneer je met de extra handset belt, kun je gebruik maken van één van de vier memorytoetsen, deze zijn gelijk aan de eerste vier fototoetsen op het basisstation.

Het geluid van de Swissvoice Xtra3155 kun je tijdens het bellen instellen op zes verschillende niveaus en tevens een boost geven tot +30 dB extra. Het beltoonvolume is extra luid met een maximaal volume tot +85 dB. Wanneer je gebruik maakt van hoortoestellen dan kun je deze koppelen aan de telefoons, deze zijn namelijk hoortoestel compatibel.

Wanneer je wordt gebeld, hoor je niet alleen de beltoon, maar zie je ook lichtflitsen op beide toestellen. Hierdoor mis je geen enkel telefoontje meer. 

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT draadloos
Type:Vaste telefoon
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:6 niveaus
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Geheugentoetsen
Kleur:Wit
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE

Swissvoice Xtra3155 Combo

Extra versterking Extra handset Acht fototoetsen

149,90