Alcatel F890 Voice
Alcatel F890 Voice zwart
Alcatel F890 Voice zijkant
Alcatel F890 Voice
Alcatel F890 Voice zwart
Alcatel F890 Voice zijkant

Alcatel F890 Voice

De Alcatel F890 Voice bestaat uit een basisstation en draadloze DECT handset. Het basisstation is uitgerust met een antwoordapparaat wat gemakkelijk te bedienen is. De opnametijd van het antwoordapparaat bedraagt maximaal 50 minuten. Hierbij geeft de berichtenteller aan hoeveel oproepen je daadwerkelijk gemist hebt.

De draadloze handset van de Alcatel F890 is voorzien van een helder en duidelijk af te lezen blauw display, waarbij je het contrast kan aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. In het telefoonboek is plaats voor 200 contacten met daarbij maximaal drie telefoonnummers. Door gebruik te maken van de handsfree functie heb je de mogelijkheid andere werkzaamheden uit te voeren tijdens het voeren van een telefoongesprek.

Telefoonnummers blokkeren

Wij krijgen vaak de vraag of er bij HearPlanet een telefoon te koop is met nummerblokkering. De Alcatel F890 is voorzien van een ‘premium call block’ functionaliteit. Heb je last van commerciële bellers of wil je andere nummers blokkeren? Bestel dan deze telefoon en blokkeer tot maximaal 1000 telefoonnummers.

Met de Alcatel F890 heb je de volgende blokkeermogelijkheden

Handmatige modus

Maakt het mogelijk om ongewenste oproepen tijdens of na een gesprek te blokkeren.

Automatische modus met doorschakeling naar antwoordapparaat

Alleen opgeslagen contacten komen als inkomende oproep binnen. Overige bellers kunnen een bericht achterlaten op het antwoordapparaat.

Automatische modus met naamverklaring van de beller

Alleen opgeslagen of geaccepteerde nummers komen als inkomende oproep binnen. Anderen worden uitgenodigd om hun naam in te spreken, waarna je kunt beslissen de oproep aan te nemen of door te sturen naar het antwoordapparaat.

Automatische internationale modus

Alle bellers komen binnen als inkomende oproep. Internationale nummers wordt gevraagd om een naam in te spreken.

Taylor-Made modus

Bij alle inkomende oproepen heb je de keuze om het nummer te blokkeren, naar het antwoordapparaat te sturen, de beller zijn/haar naam te vermelden of de telefoon over te laten gaan.

Let op: wanneer je belt via KPN dan kun je geen gebruik maken van de nummerherkenning. De Alcatel F890 werkt via FSK en ondersteunt geen DTMF.

Specificaties

Merk:Alcatel
Type:DECT
Uitvoering:Eén handset
Uitvoering:Uitbreiding extra handset
Handset uitbreiding:Tot 5 handsets
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Grote toetsen
Menutaal:NL, EN, FR, PT, IT, DE
Kleur:Zwart

Video's

Alcatel F890 (English)

With Alcatel F890 phone with answerphone, receive only the calls you want.
You spend a lot of time at home or in Home Office ? You don’t want to be bothered by commercial calls but you can’t afford to miss calls? Alcatel F890 is made for you!

Alcatel F890 360º

Alcatel F890 Voice

Duidelijk display Blokkeerlijst Met antwoordapparaat
54,99
44,99
Bespaar nu 10,00