Alcatel XL595B Voice Duo
Alcatel XL595B antwoordapparaat
Alcatel XL595B Voice impressie
Alcatel XL595B Voice Duo
Alcatel XL595B antwoordapparaat
Alcatel XL595B Voice impressie

Alcatel XL595B Voice Duo

De Alcatel XL595B Voice Duo bestaat uit een basisstation met twee draadloze DECT handsets en een ingebouwd antwoordapparaat. De handset is voorzien van een groot verlicht scherm wat duidelijk af te lezen is. In combinatie met de grote knoppen is het een ideale telefoon voor ouderen. Het spraakvolume is eenvoudig te versterken door de Boost functie van +6 dB te activeren. Handsfree bellen behoort ook tot de mogelijkheid met deze telefoon van Alcatel. Tijdens inkomende oproepen word je niet alleen gewaarschuwd door het extra luide beltoonvolume, maar ook door knipperende LED-verlichting op het toestel.

In het telefoonboek is plek voor 50 namen en nummers. Daarnaast heb je de beschikking over twee snelkeuzetoeten (M1, M2) op de handset.

Om geen last te hebben van ongewenste oproepen, is de telefoon uitgerust met een Smart Call Block. In de handmatige modus kun je maximaal 100 nummers tijdens of na een oproep blokkeren met de speciale toets. Bij gebruik van de automatische modus gaat de telefoon alleen over bij geregistreerde telefoonnummers.

Specificaties

Merk:Alcatel
Type:DECT
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Nummerblokkering
Hoornversterking:Tot +6 dB
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, EN, FR, DE
Kleur:Zwart

Video's

Alcatel XL595 360º

Alcatel XL595B Voice Duo

Groot display Antwoordapparaat Audio boost van +6 dB

74,99