Swissvoice DECT Telefoon Xtra2155
Swissvoice DECT Telefoon Xtra2155

Swissvoice Xtra 2155

Deze draadloze DECT telefoon is voorzien van verschillende functies die bellen gemakkelijk maken. Bij het ontwikkelen heeft Swissvoice rekening gehouden met senioren en mensen met een verminderd zicht of gehoor. Het basisstation van de Swissvoice Xtra 2155 is uitgerust met vier fototoetsen waarmee direct gebeld kan worden naar vooraf ingestelde nummers. Verder is er in het basisstation een antwoordapparaat ingebouwd met een maximale opnametijd van 30 minuten. Het antwoordapparaat is voorzien van een slow motion modus waarmee berichten langzaam afgespeeld kunnen worden.

De handset van de Swissvoice Xtra 2155 is voorzien van een groot display en grote toetsen met heldere achtergrondverlichting. Er zitten vier memory toetsen op welke gekoppeld zijn aan de vier fototoetsen op het basisstation. Bij inkomende oproepen zie je op zowel de handset als het basisstation dat er een flitslicht begint te knipperen. In combinatie met de beltoon die aanpasbaar is in zes niveaus met een maximaal volume van +85 dB, mis je hierdoor geen enkel telefoontje meer.  

Wanneer je iemand wil bellen kun je ervoor kiezen om de ingetoetste cijfers te laten uitspreken. Tijdens het bellen kun je het volume een boost geven tot maximaal +30 dB. Verder kun je het toestel koppelen aan je hoortoestellen, deze moeten wel voorzien zijn van een ringleidingstand.

De Swissvoice Xtra 2155 is uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kun je eenvoudig extra handsets koppelen aan het basisstation. Hierbij kun je kiezen tussen de Xtra 8155 en de Xtra 8155 Foto. Wil je kunnen communiceren met mensen voor de deur, kies dan voor de Swissvoice deurbel. Om geen enkele inkomende oproep te missen maak je gebruik van de Swissvoice ontvanger die is voorzien van een extra luide beltoon en lichtflitsen.

  • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE
Kleur:Wit

Video's

Swissvoice Xtra 2155 (English)

Swissvoice Xtra 2155, the wireless phone with answering machine and 4 photo memories, has been designed for people looking for comfort and ease of use.
www.swissvoice.net/en/product/xtra-2155

Swissvoice Xtra 2155

Vier fototoetsen Gesproken telefoonnummers Met antwoordapparaat

89,99
74,99
Bespaar nu 15,00