Swissvoice DECT Telefoon Xtra2155 Duo
Swissvoice DECT Telefoon Xtra2155 Duo

Swissvoice Xtra 2155 Duo

Deze set bestaat uit een basisstation en een extra handset. Het basisstation en de toestellen zijn voorzien van diverse functionaliteiten die het bellen gemakkelijk maken. Het basisstation van de Swissvoice Xtra 2155 Duo is uitgerust met vier fototoetsen waarmee direct gebeld kan worden naar vooraf ingestelde nummers. Verder is er in het basisstation een antwoordapparaat ingebouwd met een maximale opnametijd van 30 minuten. Het antwoordapparaat is voorzien van een slow motion modus waarmee berichten langzaam afgespeeld kunnen worden.

De handsets van de Swissvoice Xtra 2155 Duo zijn voorzien van een groot display en grote toetsen met heldere achtergrondverlichting. Er zitten vier memory toetsen op welke gekoppeld zijn aan de vier fototoetsen op het basisstation. Bij inkomende oproepen zie je op zowel de handsets als het basisstation dat er een flitslicht begint te knipperen. In combinatie met de beltoon die aanpasbaar is in zes niveaus met een maximaal volume van +85 dB, mis je hierdoor geen enkel telefoontje meer.  

Wanneer je iemand wil bellen kun je ervoor kiezen om de ingetoetste cijfers te laten uitspreken. Tijdens het bellen kun je het volume een boost geven tot maximaal +30 dB. Verder kun je het toestel koppelen aan je hoortoestellen, deze moeten wel voorzien zijn van een  ringleidingstand.

De Swissvoice 8155 Foto is een handset met vier vooraf ingestelde nummers aangeduid worden door foto's van 3 x 2 cm. Het hoornvolume van de Xtra 8155 Foto is aan te passen tot maximaal +20 dB, het beltoonvolume tot maximaal +85 dB. Verder is het toestel uitgerust met een handsfree functie.

De Swissvoice Xtra 2155 Duo Photo is uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kun je eenvoudig extra handsets koppelen aan het basisstation. Hierbij kun je kiezen tussen de Xtra 8155 en de Xtra 8155 Foto. Wil je kunnen communiceren met mensen voor de deur, kies dan voor de Swissvoice deurbel. Om geen enkele inkomende oproep te missen maak je gebruik van de Swissvoice ontvanger die is voorzien van een extra luide beltoon en lichtflitsen.

  • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt.  

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT
Handset uitbreiding:Tot 3 handsets
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Nummerblokkering
Functie:Gesproken toetsen
Weergave:Fototoetsen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE
Kleur:Wit

Video's

Swissvoice Xtra 2155

The big display phone with answering machine.

Swissvoice Xtra 2155 (English)

Swissvoice Xtra 2155, the wireless phone with answering machine and 4 photo memories, has been designed for people looking for comfort and ease of use.
www.swissvoice.net/en/product/xtra-2155

Swissvoice Xtra 2155 Duo

Duo set Xtra 2155 Met extra handset Met antwoordapparaat

129,90
114,90
Bespaar nu 15,00