Amplicomms PowerTel 196 + EasySaver 8848 2G-3G Zwart
Amplicomms PowerTel 196
EasySaver 8848 2G-3G Zwart voorkant
EasySaver 8848 2G-3G Zwart achterkant
Amplicomms PowerTel 196 + EasySaver 8848 2G-3G Zwart
Amplicomms PowerTel 196
EasySaver 8848 2G-3G Zwart voorkant
EasySaver 8848 2G-3G Zwart achterkant

Amplicomms PowerTel 196 Senioren Huistelefoon + EasySaver 8848 2G-3G Zwart

De Amplicomms PT196 is een vaste huistelefoon speciaal voor mensen met een hoge mate van gehoorverlies. De kracht van dit toestel zit voornamelijk in de spraakversterking tot +60 dB met de optie tot 'spraakversterking altijd aan'. Verder is de PowerTel 196 voorzien van alle gemakken die een seniorentelefoon moet hebben. Denk aan nummerherkenning, de grote knoppen en het duidelijke display. Het beltoonvolume is aan te passen tot maximaal +90 dB. Door dit beltoonvolume en de lichtflitsen bij inkomende oproepen is het bijna onmogelijk om nog een telefoontje te missen. Ook is het toestel uitgerust met een handsfree functie, ideaal wanneer je moeite hebt met het vasthouden van de hoorn. Ongewenste inkomende oproepen kunnen geblokkeerd worden met verschillende 'Call Block' functies. Door de Full Duplex module kun je gelijktijdig een tweeweggesprek in de handsfree modus en met de hoorn voeren. 

Overige functionaliteiten van de Amplicomms Powertel 196 zijn het uitgebreide telefoonboek tot 200 namen/nummers, een oproeplog van maximaal 30 telefoongesprekken en de snelkeuzenummers. Beltonen, bevestigingstonen, displaycontrast en toetstonen kun je eenvoudig zelf instellen naar wens. 

Alle functionaliteiten en het gemak van dit toestel zorgen ervoor dat het onze keuze is voor slechthorenden.

EasySaver 8848 2G-3G Zwart | Vast bellen zonder vaste telefoonaansluiting

Een vaste telefoonaansluiting is niet overal meer vanzelfsprekend. Wil je toch bellen met een vaste of draadloze huistelefoon zonder aansluiting? Gebruik dan de EasySaver 8848!

De EasySaver 8848 is eenvoudig te installeren. Na het aansluiten op een huistelefoon en het plaatsen van de simkaart (grootste formaat) kun je direct bellen. Je belt met de huistelefoon via een mobiel 2G of 3G netwerk van een provider naar keuze. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. In België ondersteunen de netwerken van Proximus en Telenet het 2G netwerk tot ten minste 2025. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Steeds vaker krijgen wij te horen dat er geen vaste telefoonaansluiting aanwezig is in bijvoorbeeld een zorginstelling. Wil je in deze situatie kunnen genieten van de gemakken van een eenvoudige telefoon voor senioren dan biedt de EasySaver uitkomst.  

Specificaties

Merk:Amplicomms
Type:Vaste telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +60 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Nummerweergave
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Handsfree bellen
Functie:Toetsen met braillepuntjes
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Display
Weergave:Braille toetsen
Weergave:Grote toetsen
Menutaal:7 talen, waaronder Nederlands
Kleur:Grijs

Amplicomms PowerTel 196 Senioren Huistelefoon + EasySaver 8848 2G-3G Zwart

Extra luid spraakvolume tot +60 dB Mobiel bellen met een vaste telefoon Onze keuze bij hoge mate van gehoorverlies
209,99
184,99
Bespaar nu 25,00