Amplicomms M24 Open met basisstation
Amplicomms M24 Front
Amplicomms M24 Achterkant
M24 Packaging
Amplicomms M24 Open met basisstation
Amplicomms M24 Front
Amplicomms M24 Achterkant
M24 Packaging

Amplicomms M24 Senioren GSM

Opvolger van de bekende Amplicomms M7000i

De Amplicomms M24 is een eenvoudige mobiele klaptelefoon voor senioren en slechthorenden. De mobiele telefoon is geschikt voor het 2G netwerk. Dat betekent dat alle providers die gebruik maken van het KPN of Vodafone netwerk tot tenminste 2025 ondersteuning bieden voor deze telefoon.

De telefoon is voorzien van specificaties die je van een seniorentelefoon kunt verwachten. Qua geluidsniveau is de M24 uitgerust met een beltoonvolume tot maximaal 90 dB. De telefoon kun je opladen in een meegeleverd laadstation, welke tevens voorzien is van een ingebouwde speaker tot 75 dB. De grote zwarte knoppen zijn uit elkaar geplaatst om drukfouten te minimaliseren. Slechthorenden die gebruik maken van hoortoestellen voorzien van ringleidingstand kunnen

Daarnaast is de mobiele telefoon voorzien van een SOS knop waar je maximaal vijf telefoonnummers kunt registreren. Bij het indrukken van de knop wordt er een noodoproep verstuurd naar de geregistreerde nummers en een telefoonverbinding tot stand gebracht met de eerste persoon uit de SOS lijst. Het is ook mogelijk om slimme meldingen te laten versturen naar een ‘helper’. Er wordt een sms gestuurd wanneer er bijvoorbeeld gebrek aan activiteit op de telefoon is, de batterij bijna op is of wanneer er gemiste oproepen zijn.

Andere extra functies zijn een fototelefoonboek voor 10 snelkeuzenummers en sprekende nummerweergave voor deze contacten. Onder andere een handsfree functie, kalender, klok en zaklamp ontbreken ook niet op deze eenvoudige mobiele telefoon voor senioren.  

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Specificaties

Merk:Amplicomms
Type:Mobiele telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Camera:0.3 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Zaklamp
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Nano
Simkaart:Simlock vrij
Netwerk:2G
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO
Kleur:Zwart

Video's

Amplicomms M24 360º - base & handset

Amplicomms M24 Senioren GSM

Geschikt voor het 2G netwerk Bellen en opnemen met basisstation 2,4'' kleurendisplay Zaklamp SOS knop
89,99