Fysic FM-50 Senioren GSM
Fysic FM-50 Senioren GSM voorkant
Fysic FM-50 Senioren GSM SOS
Fysic FM-50 Senioren GSM
Fysic FM-50 Senioren GSM voorkant
Fysic FM-50 Senioren GSM SOS

Fysic FM-50 Senioren GSM

De Fysic FM-50 is ontworpen voor senioren. Want: wie wil er nu niet tot op hoge leeftijd gebruik kunnen maken van mobiele telefonie? Deze GSM maakt dat mogelijk. Er zitten vier grote fototoetsen op het toestel. Die voorziet u van de foto’s van - bijvoorbeeld - familieleden, vrienden of buren, die u het vaakst belt. U hoeft geen nummers te onthouden of in te toetsen: druk de foto van een bekende in, en hij of zij wordt gebeld. Daarnaast beschikt deze fototoetsen GSM over een scherm, waarop alle informatie (inkomende en uitgaande gesprekken, berichten, enzovoort) in grote duidelijke letters en cijfers wordt weergegeven. En: de GSM met fototoetsen is ook geschikt voor dragers van een hoortoestel. Dat betekent: geen storing in het gebruik.

SOS knop, snel hulp als het er op aankomt

Het belangrijkste kenmerk van deze Fysic FM-50 fototoetsen GSM is de alarmknop op de achterzijde. Deze knop is van tevoren in te regelen met vijf voor u belangrijke telefoonnummers.

Stel, u komt vervolgens in een situatie terecht waar acute hulp gewenst is. Dan drukt u op de SOS knop uw telefoon zal een noodbericht versturen naar uw belangrijke nummers. En omdat het bericht dankzij GPS voorzien is van uw exacte locatie, hoeven te hulp schietenden u niet te zoeken.

Het betreft een 2G toestel. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. Voor meer informatie kun je hier terecht.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Specificaties

Merk:Fysic
Type:Mobiele telefoon
Optie:Camera: 0.3 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:FM Radio
Functie:Zaklamp
Functie:Fototoetsen
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Standaard
Simkaart:Simlock vrij
Netwerk:2G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, GR, RO
Connectiviteit:Bluetooth 2.0
Kleur:Zwart

Reviews (1)

Schrijf je eigen review

Eenvoudig toestel. Tevreden

5 augustus 2022 19:37
Heidi van hoof / HAMONT-ACHEL

Fysic FM-50 Senioren GSM

Geschikt voor het 2G netwerk 4 grote fototoetsen GPS locatie
74,99