Geemarc CL8360
Geemarc CL8360 mobiele telefoon
Geemarc CL8360
Geemarc CL8360 mobiele telefoon

Geemarc CL8360 Senioren Mobiele Telefoon

Gemakkelijk te bedienen mobiele telefoon voor slechthorenden en senioren. Door gebruik te maken van de Boost functie wordt het volume van je gesprekspartner versterkt tot +35 dB. Daarnaast is de GSM voorzien van een ringleiding waardoor deze ook geschikt is voor hoortoesteldragers. Het beltoonvolume gaat tot +90 dB en je hebt de mogelijkheid om handsfree te bellen.

In noodgevallen kan de gebruiker de SOS toets op de achterkant van de mobiele telefoon indrukken. Er zal dan contact gezocht worden met het vooraf ingestelde telefoonnummer. Je hebt de mogelijkheid maximaal vijf nummers te koppelen aan de SOS functie. 

De telefoon is eenvoudig op te laden door gebruik te maken van het meegleverde laadstation. Verder is de telefoon uitgerust met onder andere Bluetooth, pratende toetsen, zaklamp en wekfunctie, camera en uit te breiden geheugen (Micro-SD).

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige mobiele telefoon met versterking van het geluid dan is de Geemarc CL 8360 een absolute aanrader.

Het betreft een 2G toestel. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. Voor meer informatie kun je hier terecht.

SIM kaart 

De telefoon is dual sim, waardoor je er maximaal twee simkaarten in kunt plaatsen. Zo kun je de telefoon delen in één huishouden of je privé en zakelijke nummer allebei gebruiken. Het formaat van de simkaarten is het standaard formaat, nummer 3 op onderstaande afbeelding. 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Specificaties

Merk:Geemarc
Type:Mobiele telefoon
Hoornversterking:Tot +35 dB
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Optie:Camera: 0.3 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Zaklamp
Functie:FM Radio
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Standaard
Simkaart:Simlock vrij
Netwerk:2G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO
Connectiviteit:Bluetooth 3.0
Kleur:Zwart

Geemarc CL8360 Senioren Mobiele Telefoon

Geschikt voor het 2G netwerk Spraakversterking tot +35 dB Met SOS functie
79,90
69,90
Bespaar nu 10,00