Swissvoice Mobiel B24 zwart lader
Swissvoice Mobiel B24 zwart voorkant
Swissvoice Mobiel B24 SOS
Swissvoice Mobiel B24 zwart lader
Swissvoice Mobiel B24 zwart voorkant
Swissvoice Mobiel B24 SOS

Swissvoice B24 Zwart Senioren GSM

De eenvoud van de Swissvoice B24 maakt het een mobiele telefoon die ideaal is voor senioren. Het opladen van de B24 doe je door het toestel in het meegeleverde laadstation te zetten, hierdoor heb je geen moeite meer met het aansluiten van de oplaadkabel.

Verder heeft de B24 diverse functies die helpen bij eventuele problemen. Zo is de telefoon voorzien van een SOS-button. Met één druk op de knop wordt er contact gezocht met een vooraf ingesteld telefoonnummer, dit kan in de vorm van een bericht of een spraakoproep zijn. Voor de SOS-button kunnen vijf telefoonnummers ingesteld worden waarmee contact wordt gezocht. De B24 is ook voorzien van slimme meldingen waarbij bijvoorbeeld een familielid een bericht krijgt wanneer: de batterij bijna leeg is, er gemiste oproepen zijn of er een gebrek aan activiteit is op de telefoon. 

De Swissvoice B24 heeft verschillende functies zoals: handsfree bellen, een 0.8 Megapixel camera, telefoonboek tot 100 contacten, FM radio, calender, rekenmachine, taken en een alarmfunctie. De standbytijd van de telefoon is maximaal 7 dagen en de gesprekstijd bedraagt maximaal 5 uur. Het geheugen kan worden uitgebreid naar maximaal 32 GB en een headset kan worden aangesloten op de 3,5 mm Jack-aansluiting.

Het betreft een 2G toestel. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. Voor meer informatie kun je hier terecht.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Mobiele telefoon
Optie:Camera: 0.8 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:FM Radio
Functie:Zaklamp
Optie:Fototelefoonboek voor 10 nummers
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Standaard
Netwerk:2G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Kleur:Zwart

Swissvoice B24 Zwart Senioren GSM

Geschikt voor het 2G netwerk Eenvoudig opladen Fototelefoonboek

49,99