Swissvoice D38 Senioren Mobiele Telefoon

De Swissvoice D38 senioren telefoon is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Door het extra luide beltoonvolume tot +90 dB en een spraakversterking tot +35 dB is de telefoon ook geschikt voor slechthorenden. Het toestel is daarnaast voorzien van Bluetooth en een ringleiding functionaliteit. Als hoortoesteldrager heb je zo de mogelijkheid om gesprekken te voeren via de hoortoestellen.

Dit heeft de Swissvoice D38 te bieden

Het toestel is uitgerust met twee displays. De buitenkant van het toestel is voorzien van een ‘always-on’ display. Hierop worden de tijd, naam of nummer van de beller en bericht meldingen weergegeven. Klap je de telefoon open dan zie je een groot 2,8 inch kleurenscherm met hoge resolutie.

Om het gebruik van de telefoon eenvoudig te maken heeft de D38 een vereenvoudigd menu, grote comfortabele toetsen en 20 snelkeuze nummers die je kunt voorzien van foto’s om je favoriete contacten met één druk op de knop te bellen. Het opladen van de telefoon doe je eenvoudig door deze in het laadstation te plaatsen.

Drie exclusieve functies van Swissvoice

1.       Word je gebeld en mis je de oproep? Wanneer dezelfde beller direct opnieuw belt, zal de beltoon de tweede keer luider zijn. Zo is de kans groter dat je de oproep niet nog een keer mist.

2.       Je hebt de mogelijkheid om oproepen automatisch te beantwoorden via de handsfree modus wanneer een telefoontje voor de 3e keer binnen drie minuten onbeantwoord blijft.

3.       Is de batterij bijna leeg, blijven meerdere oproepen onbeantwoord of wordt er geen activiteit op de telefoon geregistreerd, dan kun je een sms-bericht laten verzenden naar je naaste contacten.

Extra veiligheid door de SOS alarm mogelijkheden

De achterkant van de mobiele telefoon is voorzien van een SOS-knop. Wanneer deze een aantal seconden wordt ingedrukt door de gebruiker, zal er een vooraf opgenomen tekst en bericht worden verzonden naar maximaal 5 personen. Daarnaast gaat het toestel bellen naar het eerste nummer in de lijst. Wanneer deze niet opneemt zal het toestel na 60 seconden bellen naar het volgende nummer.

Vind je dit niet genoeg? Dan kun je de Swissvoice alarm armband als accessoire aanschaffen. Deze armband kun je via Bluetooth koppelen aan de D38. Wanneer de knop op de armband wordt ingedrukt zal deze de functie van de SOS-knop op het toestel overnemen. Het bereik van de alarm armband is 10 meter.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Mobiele telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Optie:Camera: 2.0 Megapixel
Optie:Fototelefoonboek voor 20 nummers
Optie:Telefoonboek voor 500 nummers
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Compatibel met Swissvoice alarm armband
Weergave:Grote toetsen
Menutaal:NL, EN, DE, IT, FR, ES, PT, PO
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Netwerk:3G
Connectiviteit:Simlock vrij
Kleur:Zwart
Geheugen:Uit te breiden tot 32 GB

Swissvoice D38 Senioren Mobiele Telefoon

Uit te breiden met een SOS-armband Automatisch opnemen na drie keer bellen Bluetooth en ringleiding functionaliteit Simlock vrij toestel

99,90