Siwssvoice D38 Mobiele Telefoon
Swissvoice D38 opengeklapt
D38 SOS Alarm
Siwssvoice D38 Mobiele Telefoon
Swissvoice D38 opengeklapt
D38 SOS Alarm

Swissvoice D38 Senioren Mobiele Telefoon Tweede Kans

De Swissvoice D38 senioren telefoon is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Door het extra luide beltoonvolume tot +90 dB en een spraakversterking tot +35 dB is de telefoon ook geschikt voor slechthorenden. Het toestel is daarnaast voorzien van Bluetooth en een ringleiding functionaliteit. Als hoortoesteldrager heb je zo de mogelijkheid om gesprekken te voeren via de hoortoestellen.

Dit heeft de Swissvoice D38 te bieden

Het toestel is uitgerust met twee displays. De buitenkant van het toestel is voorzien van een ‘always-on’ display. Hierop worden de tijd, naam of nummer van de beller en bericht meldingen weergegeven. Klap je de telefoon open dan zie je een groot 2,8 inch kleurenscherm met hoge resolutie.

Om het gebruik van de telefoon eenvoudig te maken heeft de D38 een vereenvoudigd menu, grote comfortabele toetsen en 20 snelkeuze nummers die je kunt voorzien van foto’s om je favoriete contacten met één druk op de knop te bellen. Het opladen van de telefoon doe je eenvoudig door deze in het laadstation te plaatsen. Is het geheugen van de D38 vol? Dan kun je de telefoon voorzien van een Micro SD-geheugenkaart.

Drie exclusieve functies van Swissvoice

1.       Word je gebeld en mis je de oproep? Wanneer dezelfde beller direct opnieuw belt, zal de beltoon de tweede keer luider zijn. Zo is de kans groter dat je de oproep niet nog een keer mist.

2.       Je hebt de mogelijkheid om oproepen automatisch te beantwoorden via de handsfree modus wanneer een telefoontje voor de 3e keer binnen drie minuten onbeantwoord blijft.

3.       Is de batterij bijna leeg, blijven meerdere oproepen onbeantwoord of wordt er geen activiteit op de telefoon geregistreerd, dan kun je een sms-bericht laten verzenden naar je naaste contacten.

Extra veiligheid door de SOS alarm mogelijkheden

De achterkant van de mobiele telefoon is voorzien van een SOS-knop. Wanneer deze een aantal seconden wordt ingedrukt door de gebruiker, zal er een vooraf opgenomen tekst en bericht worden verzonden naar maximaal 5 personen. Daarnaast gaat het toestel bellen naar het eerste nummer in de lijst. Wanneer deze niet opneemt zal het toestel na 60 seconden bellen naar het volgende nummer.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Mobiele telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Optie:Camera: 2.0 Megapixel
Optie:Fototelefoonboek voor 20 nummers
Optie:Telefoonboek voor 500 nummers
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Weergave:Grote toetsen
Menutaal:NL, EN, DE, IT, FR, ES, PT, PO
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Simkaart:Nano
Netwerk:3G
Connectiviteit:Simlock vrij
Kleur:Zwart
Geheugen:Uit te breiden tot 32 GB

Swissvoice D38 Senioren Mobiele Telefoon Tweede Kans

Geschikt voor het 3G netwerk Automatisch opnemen na drie keer bellen Bluetooth en ringleiding functionaliteit Simlock vrij toestel

99,90
85,00
Bespaar nu 14,90