Swissvoice S28 Wit Senioren GSM

De eenvoud van de Swissvoice S28 maakt het een mobiele telefoon die ideaal is voor senioren. De belangrijkste meldingen zijn door middel van LED-indicaties ook te zien wanneer de telefoon dicht is. Het opladen van de S28 doe je door het toestel in het meegeleverde laadstation te zetten, hierdoor heb je geen moeite meer met het aansluiten van de oplaadkabel.

Door het instelbare beltoonvolume tot +90 dB en het spraakvolume tot +35 dB is de telefoon ook geschikt voor mensen met een verminderd gehoor. Wanneer je hoortoesteldragend bent kun je de telefoon ook koppelen aan je hoortoestellen, deze moeten wel voorzien zijn van een ringleidingstand. 

Verder heeft de S28 diverse functies die helpen bij eventuele problemen. Zo is de telefoon voorzien van een SOS-button. Met één druk op de knop wordt er contact gezocht met een vooraf ingesteld telefoonnummer, dit kan in de vorm van een bericht of een spraakoproep zijn. Voor de SOS-button kunnen vijf telefoonnummers ingesteld worden waarmee contact wordt gezocht. De S28 is ook voorzien van slimme meldingen waarbij bijvoorbeeld een familielid een bericht krijgt wanneer: de batterij bijna leeg is, er gemiste oproepen zijn, de telefoon open staat of er een gebrek aan activiteit is op de telefoon. 

De Swissvoice S28 heeft verschillende functies zoals: handsfree bellen, een 2.0 Megapixel camera, telefoonboek tot 300 contacten, calender, rekenmachine, taken en een alarmfunctie. De standbytijd van de telefoon is maximaal 7 dagen en de gesprekstijd bedraagt maximaal 5 uur. Het geheugen kan worden uitgebreid naar maximaal 32 GB en een headset kan worden aangesloten op de 3,5 mm Jack-aansluiting.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Mobiele telefoon
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Optie:Camera: 2.0 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Zaklamp
Weergave:Grote toetsen
Optie:Fototelefoonboek voor 10 nummers
Simkaart:Nano
Netwerk:2G
Menutaal:NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Connectiviteit:Bluetooth 2.1
Kleur:Wit

Video's

SWISSVOICE D28 (english version)

Discover the new Swissvoice D28 dual screen clamshell phone, specially designed for seniors!
www.swissvoice.net/en/product/c50s-0

Swissvoice S28 Wit Senioren GSM

Geschikt voor het 2G netwerk LED-indicatie op de voorzijde Geschikt voor alle netwerken Fototelefoonboek

69,90