Swissvoice G50 smartphone
Swissvoice G50 smartphone twee systemen
G50 menu
Swissvoice G50 smartphone
Swissvoice G50 smartphone
Swissvoice G50 smartphone oplaadstation
Swissvoice G50 smartphone
Swissvoice G50 smartphone twee systemen
G50 menu
Swissvoice G50 smartphone
Swissvoice G50 smartphone
Swissvoice G50 smartphone oplaadstation

Swissvoice G50 Senioren Smartphone + Hoesje Tweede Kans

OP = OP! Uitverkoop voorraad G50.

De productie van de Swissvoice G50 is gestopt door de wereldwijde tekorten aan grondstoffen en componenten. Wil je nog een exemplaar van dit geliefde toestel? Twijfel dan niet en bestel hem vandaag nog. 

Helaas hebben wij nog geen zicht op een nieuw model senioren smartphone van Swissvoice. Wel hebben wij een vergelijkbare smartphone die nog eenvoudiger en sneller is dan de Swissvoice G50, namelijk de Blaupunkt Guardian 4G senioren smartphone. Verkrijgbaar in de kleuren Blauw en Grijs.

De Swissvoice G50 is een eenvoudige smartphone voor ouderen en slechthorenden. De smartphone is voorzien van een Android 10 besturingssysteem. De knoppen op het scherm zijn extra groot, zodat het toestel eenvoudig te gebruiken is. Je kunt bij de G50 smartphone kiezen tussen twee menu’s, namelijk ‘gemakkelijk’ en ‘extra gemakkelijk’. Deze functie zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van de telefoon, ongeacht of je eerdere ervaringen hebt met een smartphone. Maak je gebruik van hoortoestellen? Je kunt de G50 koppelen door gebruik te maken van de ringleidingstand of de Bluetooth functionaliteit. 

Op het hoofdscherm vind je 3 fototoetsen om snel je favoriete contacten te bellen. Verder is het hoofdscherm voorzien van 4 grote knoppen, zodat je niet per ongeluk op de verkeerde knop drukt. Om de Swissvoice G50 eenvoudig op te laden wordt er een bureaulader meegeleverd. Ervaring leert dat senioren vaak moeite hebben om het kabeltje in het laadpunt te krijgen, dat is hiermee verleden tijd.

SOS noodknop

Voor extra veiligheid en gemoedsrust van de gebruiker is de smartphone voorzien van een SOS knop. Bij het indrukken van de knop wordt er contact gezocht met maximaal vijf vooraf ingestelde telefoonnummers. Wanneer er opgenomen wordt door de ontvanger, zal de G50 automatisch overschakelen op de handsfree functie. Daarnaast wordt er een sms-bericht met de GPS locatie verzonden.

GPS, Bluetooth en NFC

De Swissvoice G50 is voorzien van GPS om bijvoorbeeld navigatie apps te kunnen gebruiken. Tevens zijn er speciale apps waarmee je de smartphone van bijvoorbeeld je vader of moeder kunt volgen. Maak je gebruik van hoortoestellen, oordopjes, hoofdtelefoon, speaker of een carkit, dan koppel je de telefoon eenvoudig aan deze draadloze apparaten met de Bluetooth functionaliteit. Verder kun je onder andere contactloos betalen of gebruik maken van bankieren apps met de ingebouwde NFC functie.

Overige functies

De G50 ouderen smartphone heeft een opslaggeheugen van 16GB en is eenvoudig uit te breiden met een micro SD-kaart. Foto’s kun je maken met de 5 megapixel autofocus camera en videobellen of selfies maken doe je met de 3 megapixel frontcamera.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Smartphone
Hoornversterking:Tot +35 dB
Besturingssysteem:Android 10 Go
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Camera: 5.0 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Weergave:Eenvoudig menu
Connectiviteit:Wi-Fi
Connectiviteit:Bluetooth 4.2
Connectiviteit:GPS
Connectiviteit:NFC
Simkaart:Micro (optioneel 2 kaarten)
Netwerk:4G
Geheugen:16 GB (uit te breiden)
Menutaal:NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Kleur:Zwart
Afmetingen:143x73x10,5 mm

Video's

Swissvoice G50 Tutorial (English)

Swissvoice G50: A unique concept of an easy-to-use smartphone with a comfort charging base. You can choose between 2 user interfaces: easy to use or very easy to use (and read) for the beginners. https://www.swissvoice.net/en/product/g50

Swissvoice G50 Senioren Smartphone + Hoesje Tweede Kans

Android 10 | 4G | WhatsApp Bluetooth | GPS | NFC SOS-knop | Simlock vrij | Menu keuze
149,00
130,00
Bespaar nu 19,00