Switel VS700 4G Senioren Smartphone

Met deze smartphone kun je zorgeloos bellen, WhatsAppen, op internet rondsurfen of up-to-date blijven via verschillende social media kanalen. De telefoon is geschikt voor de ervaren gebruiker maar ook voor degene die voor het eerst kennis maken met een smartphone.

Ben je een beginnend gebruiker of heb je moeite met het standaard Android platform, dan kun je de smartphone gebruiken in de eenvoudige "Switel-modus". Hier zijn de iconen op het beeldscherm groter en duidelijker. Ook heb je de keuze om de indruktijd van de toetsen aan te passen. Dit zorgt ervoor dat typen een stuk eenvoudiger is en er geen ongewenste handelingen uitgevoerd worden bij aanraking van het scherm. Om teksten beter te kunnen lezen is het mogelijk om de lettergrootte aan te passen. Hiervoor kun je ook de inzoom functie gebruiken. 

Tijdens de ontwikkeling van dit toestel heeft Switel zich specifiek gericht op wat senioren, slechthorenden en mensen met een visuele beperking nodig hebben om toch gebruik te kunnen maken van een smartphone. Het eenvoudige menu, de beltoonversterking tot +90 dB en spraakversterking tot +30 dB zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast is deze smartphone eenvoudig te koppelen aan hoortoestellen.

Om de gebruiker een veiliger gevoel te geven is de VS700 uitgerust met een SOS-knop. In geval van nood wordt er contact gezocht met maximaal vijf contactpersonen die je vooraf kunt programmeren.

De Switel VS700 is simlock vrij. Hierdoor kun je de telefoon gebruiken met een simkaart van alle mobiele aanbieders.

Inhoud van de verpakking

  • Smartphone
  • Headset
  • Oplaadkabel
  • Voeding
  • Adapter
  • Bureaulader
  • Li-Ion batterij
  • Handleiding

De Switel VS700, een ware opvolger!

Met deze smartphone voor ouderen heb je een perfecte opvolger voor de Amplicomms M9500. Niet alleen een strakker design maar vooral de snelheid en functionaliteiten van de software maken het verschil.

Specificaties

Merk:Switel
Type:Smartphone
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Besturingssysteem:Android 9.0
Functie:Camera: 13 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Weergave:Eenvoudig menu
Connectiviteit:Bluetooth 4.2
Netwerk:4G

Switel VS700 4G Senioren Smartphone

SOS knop en GPS lokalisatie Geschikt voor WhatsApp Android 9.0, Bluetooth en Wi-Fi

219,90